ATG gräver sin grav

SPELBLOGGEN

 

Då var det dags att gnälla lite igen då. Tro mig, jag gnäller inte för att jag tycker det är roligt. Det finns ganska mycket andra saker jag skulle kunna lägga energin på.Men jag tycker detta bör diskuteras då jag vet att många är missnöjda och förhoppningsvis håller med mig i det jag skriver.

Ni som följt mina inlägg vet vad jag tycker om nya starttiden på lördagarna. Den är skit rent ut sagt. En lördag för mig som travälskare börjar vid cirka 11.00. Då börjar det sista läsandet och pluggningen innan första start. Första loppet som också är V4-1 går 15.10. Jag kollar alltså V4 och V75. Det blir en ganska lång travdag med tanke på att sista V75 avdelningen går 18.46 istället för normala 17.00. När jag sedan får se ATG skriva ”Nu tar vi en välbehövlig paus” på sin twitter blir jag riktigt jävla arg faktiskt. Som att det inte har vart nog med reklam, repriser och pauser sedan 15.10?

Det ATG bör göra först är att ta bort loppet som går mellan V75-5 och V75-6. Det är ren idioti att påstå att vi som suttit sedan 11.00 ska behöva en paus från V75. Jag är irriterad just nu så jag svettas. Som att vi inte har nog med pauser och reklamer som det är? Inte nog med det utan det lopp som körs i pausen mellan V75 avdelningarna visas inte ens i tv. Riktigt schysst mot de aktiva som har hästar startandes i det loppet. Det känns ungefär som att loppet är gjort som värsta cirkusen. Bara för att underhålla de få besökare som är på plats som får sitta och vänta medans ATG tar sin välbehövliga paus. Visst kan jag kolla på gulddubbeln eller vad det nu heter. Jag kan ställa upp på det mesta bara det inte förlänger eller ställer till det för det vi sitter framför tvn för. V75.

Begriper ni inte ATG att folk tröttnar? Att vi inte vill se massa repriser i direktsänd TV. Begriper ni inte att vi inte behöver en paus mitt i V75? Begriper ni inte att de flesta människor har annat att göra en lördagskväll? Ändra tillbaka starttiden och sluta upp med denna galenskap. Jag skäms snart över att vara travälskare.

Jag personligen orkade inte ens kolla sista avdelningen på V75 senast på grund av alla repriser och den förbannade pausen mellan V75-5 och V75-6. Ni tror att detta ska dra mer tittare och öka omsättningen. Det kommer att bli totalt tvärt om. Ni gräver er grav djupare och djupare för varje dag som går. Snart når ni inte ens upp till kanten och då är det försent att förändra.

 

Sist men inte minst kan jag också tillägga att jag har twitter, facebook, instagram och allt vad det heter. Inte i en enda grupp eller sida har jag sett ett enda positivt inlägg om den nya hemsidan. Speciellt inte till mobiltelefonerna. Jag var faktiskt ganska så nöjd med den gamla sidan, plus att appen till min telefon var lätt att spela via. Men det är som med allt annat. Det som är skapligt bra ska ändras eller försöka ”förbättras”.

Dela inlägget till dina vänner!