Mest spelade Dagens Dubbel och Lunch Dubbel

Här får du en översikt över mest spelade LD och DD-kombinationer.

Dagens Dubbel och Lunch Dubbel är väldigt populärt i Sverige och om du vill se vilka som startar på dagens DD eller LD och vilka som är mest spelade har du hamnat helt rätt.

Dagens Dubbel körs på den travbana som anordnar V75, V86, V65 eller V64 den aktuella dagen. Lunch Dubbel körs under lunchtravet. Dagens Dubbel och Lunch Dubbel går ut på att hitta vinnaren i 2 lopp. Vinsten blir oddset gånger insatsen på den vinnande kombinationen. Lägsta insats är 5 kronor.

OBS! Har du en Smartphone så använd den i liggande format för bästa läsupplevelse!

Dagens Dubbel (DD) startade den 30 december 1987. Varje speldag utses en travbana där Dagens Dubbel avgörs, i regel den bana som samtidigt kör V75-, V65- eller V64-tävlingarna. Här gäller det att pricka in hästarna i de två sista loppen på nämnda spelformer (DD kan undantagsvis förekomma i följd i några av de andra loppen istället).

Lunch Dubbel introducerades 2005 och avgörs i regel under lunchtravet på vardagarna eller unde V75-tävlingarna före de avdelningar som ingår i V75.

Kan du ingenting om trav och travspel kan du alltid köpa en Harry Boy. Då behöver du inte vara insatt alls i travet utan raden räknas fram efter vad experterna och spelarna i övrigt har tippat plus några helt slumpartade tips. Det kostar inget extra att spela Harry Boy.

Vilken häst vinner?

Ja, det är ju vad det hela går ut på. Att försöka lista ut i förväg vem som vinner. Om du är nybörjare så har du hjälp av programmet där hästarna chansvärderats av en expert under varje lopp.

Eftersom oddsen bestäms av samtliga spelare, så är det svårt att göra bort sig. Mindre vinstchans betyder högre odds och större vinst. Vad spelet egentligen går ut på är att hitta hästar som du anser har större vinstchans än vad oddset indikerar. Hänger du med?!

lunch dubbel dagens dubbel