Boys Going In flyttar till Frankrike tillfälligt

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

image-4

Kalmartränaren Fredrik Perssons fyraårige stjärna Boys Going In är tillfälligt flyttad till Frankrike och tränaren Fabrice Souloy.

– Hästen har bara gjort elva starter i år och vi tycker väl inte att vi fått ut det vi hoppats på av den här säsongen. Jag kände att han trivdes på den stora banan på Vincennes senast i finalen av Europaderbyt. Det finns många passande lopp för honom i Frankrike på nyåret och det ska bli spännande att testa, säger Fredrik Persson.
Kommer du att åka ner och köra honom själv?
– Nej, det kommer jag inte. Däremot är det meningen att jag får tillbaka honom i träning när han kommer hem igen, säger Fredrik Persson.
Boys Going In inledde karriären med att rada upp segrar som treåring och blev tidigt en av kullens snackhästar. Totalt i karriären har det blivit åtta segrar på 23 starter och drygt 1,5 miljoner kronor inkört.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

 

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.