Dagens Dubbel Åby 5/6-2014

DDTIPSET

 

DD-1 låser jag med 1 High Bypass och 4 Prince Flevo. Tycker Prince Flevo rättmätigt blir favorit och det ser ut som en bra chans. Jag vill dock ge comebackande High Bypass en chans då jag tror att han i grunden är bästa hästen här.

Tre streck får räcka i DD-2 men jag skulle gärna haft några fler för att känna mig helt säker. 1 Stricker, 2 Bazir Dimanche och 7 Finish Brandon får chansen. Tror mest på Stricker som är riktigt bra och nu återkommer efter några månaders uppehåll. Möjligt att han behöver ett lopp i kroppen men jag tror han är redo att segra direkt.

DD-1: 1,4
DD-2: 1,2,7
Min raka DD: 4-1
Min roliga DD: 1-1,7

7 Crowne i V64-1 har funnits i Carl-Otto Göransson regi sedan ett par månader och han är rätt bra när han gör sitt bästa. Kan bli en obehaglig överraskning för många.

Lycka till! 

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.