Dagens Dubbel Kalmar 28/3-2014

DDTIPSET

 

DD-1 innehåller ett par riktigt bra hästar men 4 El Mago Pellini, 6 Solvato och 9 Bagley står väl ut lite extra. Jag tror att loppet står mellan Solvato och Bagley och jag låser loppet på dessa två.

DD-2 ser väl ut att kunna bli en duell mellan 7 Doublestar Rapida och 15 Denim Boko men jag vill ha med ett par luringar. 9 Royal Affair är inte så tokig och har ett intressant smygläge. Klaus Kern är ingen virtuos i sulkyn direkt men en väldigt skön person som alltid lockar fram ett skratt när man lyssnar på honom.
11 Dencos Nemo Kilab har däremot en väldigt duktig kusk och tränare i sulkyn, Veijo Heiskanen. Hästen är inte heller så tokig och kan skrälla vid klaff.

DD-1: 6,9
DD-2: 7,9,11,15
Min raka DD: 6-7
Min roliga DD: 6,9-9,11

V64-4 är ett ganska öppet och spelvänligt lopp. Jag tänker testa med 9 Twiggy Logoj som tvilling mot några av de mer betrodda. Skrällduglig och det stämmer på vägen.

Lycka till!