Dagens Dubbel Mantorp 9/3-2014

DDTIPSET

 

DD-1 tycker jag är ett ganska öppet lopp som kräver några streck. Håller nog 6 Misty Marke högst men fyller på med fyra till. 2 Flash Oak, 8 Carlos Santana, 10 Asterix Hornline och 11 Prince Di Poggio. Di Poggio kusarna går ju som skållade troll för dagen och Sophie Ställberg har sannerligen fått bra fart på stallet.

I DD-2 fortsätter jag att prata om 3 Viva La Diva Vici som jag trodde lite på senast när hon debuterade i regi Oskar Svanberg. Nu har hon lopp i kroppen och jag ger henne en chans till.
Dubblar systemet med 15 Prince Lurifax från stall Untersteiner. Sämsta läget och årsdebut gör att jag tvekar lite men känslan är att han kommer göra ett bra lopp direkt.

DD-1: 2,6,8,10,11
DD-2: 3,15
Min raka DD: 6-3
Min roliga DD: 8,11-3

Lycka till!