DD-tips Bergsåker/Solvalla 10/9-2014

Dela artikeln:


DDBLOGGEN

Idag lottades startspåren till UET Trotting Masters 2014 som i år går på Charlottenlund. Förhandsfavoriten Timoko drog spår 12 och nog för att han är grym men därifrån måste det bli svårt. Commander Crowe var vinnaren i spårlottningen då han drog spår 2 och det var ju ändå skönt för då slipper han att drabbas av hälta eller feber på fredag…
De svensktränade hästarna fick bra spår förutom Quid Pro Quo som fick spår 10 men det behöver inte vara alldeles tokigt. Solvatos spår 7 är väl inget att hurra för visserligen men jag tänker ändå sticka ut hakan och säga att han vinner årets Mastersfinal. Men vi får väl hoppas att banan inte ställer till det denna gången för Veijos kanon.
Min outsider är Oasis Bi som startar från spår 3. Han är rask ut och skulle det klaffa så kan det vara Claes Svensson som lurar alla till slut.
Mosaique Face drog spår 4 och stall Kolgjinis kommentar till det var ”ett perfekt utgångsläge. Bara hoppas på att det inte dyker upp någon vit häst…” Man kan inte ogilla stall Kolgjini :)

Bergsåker och Solvalla delar på Dagens Dubbel denna onsdag. DD-1 känns ganska öppen och jag streckar fyra hästar: 3 Fashion Diva, 6 Resplendent Caviar, 7 Horton och 11 Staro Fendi. Varnar lite för Horton som är ganska rask från start och min förhoppning är att Ulf Eriksson laddar mot spets, då kan han bli svår att fånga in.
DD-2 är ett småtrevligt lopp för fyraåriga ston och på förhand ser det ut att vara 1 Open Range, 4 Paduca Dream och 7 Frixie Star som gör upp om det. Jag tar ställning för Open Range som visserligen inte är så snabb från start men jag tror hon kan öppna lite snabbare än hon visat och jag tror inte Erik blir instängd. Hon knäcker motståndet och är starkast till slut.

DD-1: 3,6,7,11
DD-2: 1 Open Range
Min raka DD: 6-1
Min roliga DD: 7-1

Lycka till!

Dela artikeln:


Jag blev travbiten för några år sedan när jag gick till en spelbutik för att hämta ut ett paket och kom ut med ett paket och en andel i ett V75-system. Hade därmed introducerats för den helt makalöst spännande värld som kort och gott kallas för travet. Spelet var naturligtvis det som intresserade mig mest i början men ju mer insatt jag blivit desto viktigare har sporten blivit. Men det fina är ju att man kan brinna lika mycket för sporten som för spelet. Jag spelar sällan eller aldrig favorittippade kombinationer men kommer säkerligen att tippa favoriter då och då. Har en förkärlek till spår 9. När jag inte ser på trav så styrketränar jag och ser på UFC. Finns på twitter som Andreas_LeTrot.

Liknande inlägg

dd-tips dd-blogg

dd-tips dd-blogg

dd-tips dd-blogg

Inga kommentarer

Kommentera artikeln