Generaal Bianco till Copenhagen Cup

Generaal Bianco till Copenhagen Cup

Danska travförbundets sportchef René Jensen har bjudit in Generaal Bianco till Copenhagen Cup, och tränaren Peter Untersteiner har tackat ja.

Generaal Bianco har stadigt klättrat i klasserna. Efter segern i finalen av silverdivisonen tidigare i april är han nu uppe i den högsta klassen, gulddivisionen. Nu är femåringen också klar för sitt första storlopp.
På måndagen meddelade det Danska travförbundet på sin hemsida att Peter Untersteiner har tackat ja till att vara med i Copenhagen Cup.
– Generaal Bianco är en häst som passar in perfekt i loppets profil. Den är fem år och ny i klassen. Jag tror att det är en häst som kommer göra bra ifrån sig i eliten de kommande åren, säger René Jensen i ett pressmeddelade.
Halmstadtränade Generaal Bianco kommer inte att tävla under svensk flagg, utan representerar Holland där han är uppfödd och ägarna bor.

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelarna ”ALLTOMTRAV.INFO V75” och ALLTOMTRAV.INFO V86" hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.