Hett tips! Häng med ORDTRAVARNA från början!

ordtravarna alltomtrav

Då får Catarina Norqvist börja den här nya formen av blogg:

CATARINA:
Eftersom att vi tänkt oss ett litet snubbel ut i TvärsBloggensLand… Jag å BloggKollegan Nicklas Svalmark…Tanken är att vi ska ta upp Aktuella saker som händer omkring oss och kanske få en lite mer dynamisk bloggsida än vad man normalt sätt har… när man Ostört får härja bland sina tankar och Tangenter… Vi har ju olika förankringar (Jösses vad stelt det lät) inom Travsporten och för den som är uppmärksam, så kanske att ni sett att en härstammar från Venus (jag då) & en från Mars (Hej Nicklas), vilket kanske gör att vi inte alltid förstår varandra…men Klokare kan man ju alltid hoppas att vi ska lyckas med att bli…

Sååå kan det ju passa med en Ny liten Presentation om vem man då Är (Om du redan Vet & Kanske har läst min Blogg, här på AlltOmTrav så kan du hoppa över resten av mitt Inlägg)…Vill ju även att Nicklas ska Förstå vad han ger sig in på… Jag är en EnvistPassioneradKvinnnaMedAnvändbartFörstånd&Ett J*kla Ordförråd… Jag Svär för mycket, tar för Stor Plats och Trampar Ibland Folk på Tårna… Men man får inte Glömma min Andra sida oxå… den som Alltid ser, även det som är Obekvämt att se, vänder bort blicken gör jag minsann inte, jag Bryr mig Om och Jag Tycker om… Mina Djur Älskar jag På Riktigt, liksom mina Barn…& Dom Jag älskar ger jag Aldrig upp…aldrig någonsin….

Är nog väldigt Mjuk på Insidan… & Slutar aldrig tro på människan… Slutar nog inte tro på Hästarna heller (nu när jag tänker efter) Det är bara att se till Goggen (Van Gogh) som fortfarande är i träning…och även om Han är Killen som Gör min Dag(Varje Dag) , bara genom sitt sätt att vara…så finns det nog där… ett litet hopp… en Stilla Dröm… om att en dag kanske, kanske…det bara Stämmer… & Han får visa att Han Minsann Visst Kan…Fastän han är 9 år, och Obekväm för statistiken…

Det enda jag vet är att Utan Goggen så vore jag en Mycket Fattig Människa… Får återkomma till detta en annan gång… Travsporten då… Är Hästägare, Uppfödare, AmatörTränare, Har Häst i A-Träning…Äger (ellerÄger&Äger… Är Betalningsansvarig iallafall) en Hästgård(där jag & Mina Barn bor), två stall inne på Umåker (som är i färd med att hyras ut) En Hästbuss (Modellhemmabygge&Äldre… men min Lyxartikel), Personbil (Santa Fé=Arbetshäst) & 2 Cyklar… Tror Kort Sagt att man kan säga att Förutom alla ”Värdesaker” så Värdesätter jag själv mitt Tjocka Pannben och Korta Minne… Det Har hjälpt mig många gånger i livet… Nu Passar jag vidare till Nicklas… Who are You Nicklas Svalmark???

 

NICKLAS:
Vem jag är är en fråga som jag aldrig hittar svaret på. Jag vet dock alltid vem jag inte är. Det är på något vis alltid lättare att svara på. Jag googlade ”Vem är jag?”, men det gav inga klara besked. Snarare tvärt om. Men det är väl inte riktigt meningen att man skall hitta sig själv den vägen. Även om det vore bekvämt.

Fast då vaknar ju genast frågan om man skulle vara den samma om man hittade sig själv genom lite googlande eller om man fann sig själv genom idoga prövningar i livet. Förmodligen inte. Det är ju liksom prövningarna som formar. Den fjärde februari 2009 skrev jag mitt första blogginlägg på AlltOmTrav. Det är snart fem år sedan. Otäckt vad tiden går.

Jag försökte att utveckla bloggandet från att vara strikt travrelaterat till att gå mera åt det livsfilosofiska hållet. För det är väl sådan jag är. Funderande och betraktande. Jag gillar att fånga situationer och försöka finna essensen i händelser och återge dem med en personlig prägel. Gärna med humor och eftertanke. Skrivandet har alltid funnits vid min sida som en röd tråd genom livets prövningar. Ibland nära och innerligt, ibland lite på avstånd och avvaktande. Men ständigt närvarande. Travet/spelet var en gång en passion som jag ägnade mycket tid åt. Men genom åren har andra saker tagit mer och mer plats och engagemanget för hästsporten har dalat betänkligt. Kanske kan jag väcka travslummern och hitta den passionen igen.

 

Lev gott!

Catarina & Nicklas