Janne Jackpots heta Kalmar DD

janne jackpot kalmar

Äntligen har man kvicknat till efter midsommarfesteriet hos Werner Wunderbaum.. min mentor och stortipparmogul. Han skulle hjälpa mig med DD till denna midsommarfest på Kalmar men det sket sig redan i starten så jag fick koka ihop nåt själv. Tyvärr har jag ju bara de små penningarna att spela för så jag jagar skrällningssegrar. Första dubbeln är min och andra spelet ni ser är från en rik kompis jag har.

Min rackarns bergsprängar-DD

12 VÄSTERBO HIGHFLYER mot ALLA i andra DD

Min rika polares DD

Harry Haythrow och BBS Sugarlight mot 2-5-9-10-12

 

HAPPY LUCKY ALLA MIDSOMMARFIRARE!

Jan Jackpot

 

 

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelarna ”ALLTOMTRAV.INFO V75” och ALLTOMTRAV.INFO V86" hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.