Lunchdubbel Färjestad 25/2-2014

LUNCHDUBBEL

Idag kör jag bara en rak lunchdubbel då jag tycker jag hittat en spelvärd kombination som jag hoppas kan ge runt 10-15 gånger OM det inte kommer väldigt bra info på mitt drag i LD-2, 14 Cool Style. Han har nu lopp i kroppen efter ett uppehåll och en fyraåringssäsong som blev grusad pga av skada. Jag tror att han är klassen bättre än sina motståndare och jag hoppas Johan Sedström inte lämnar något åt slumpen här.
I LD-1 har 1 Fossens Bonus bara en motståndare, sig själv. Galopp eller sjukdom mot för detta motståndet springer han åttor runt.

LD-1: 1 Fossens Bonus
LD-2: 14 Cool Style

Lycka till!

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelarna ”ALLTOMTRAV.INFO V75” och ALLTOMTRAV.INFO V86" hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490