Lunchdubbel Lindesberg 26/6-2014

LUNCHDUBBEL

 

Jag stänger LD-1 med 5 Uranium, 8 Golden Sid och 11 Checco Boko. Checco Boko är bästa hästen men det är ett litet frågetecken för formen och därför dubblar jag med Uranium som debuterar i regi Roger Walmann och Golden Sid som är värd en seger. Man låter nöjd med Uranium men hon är säkert i behov av lopp. Golden Sid har ett krångligt läge men strular det lite för favoriterna och de inte är på topp så kan Golden Sid överraska.

I LD-2 spikar jag 8 Walkyria Race. Gick en rapp avslutning senast och löser det sig bara från det stängda startspåret så tror jag hon vinner detta.

LD-1: 5,8,11
LD-2: 8 Walkyria Race
Min raka LD: 5-8
Min roliga LD: 8-8

11 Vendome i V4-4 är ytterligare ett sto som debuterar i regi Roger Walmann denna dag. Uppges ha tränat bra och jag tycker man låter lite uppåt från stallet. Finns några tuffa motståndare men Vendome är en tuff dam. Får man ett vettigt odds kan hon vara ett kul vinnarspel.

Lycka till! 

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.