Lunchdubbel Romme 9/6-2014

LUNCHDUBBEL

 

Tre hästar får räcka i LD-1: 2 Part Two, 9 Persos Smokie och 12 Rocky Reach. Part Two gjorde ett mycket starkt slutvarv senast men det var bara hon och BBS Florino som var bra i det loppet enligt mig. Övriga var inte mycket att hänga i julgranen. Nu är motståndet bättre och både Persos Smokie och Rocky Reach är två tuffingar som kan göra lite själva.

LD-2 tror jag 4 Star Advisor Joli spårar runt om och jag spikar. Visserligen kan 9 Spiegelei, 10 Twigs U.Canfly och 11 Lynn Palema ge honom en match men då de fått bakspår över korta häcken så tycker jag Star Advisor Joli är en vettig spik.

LD-1: 2,9,12
LD-2: 4 Star Advisor Joli
Min raka LD: 9-4
Min roliga LD: 12-4

14 Västerbo Crystal i V4-4 har ett lopp i kroppen och det här är en kuse med en hel del kapacitet. Ska absolut med på kupongen.

Lycka till! 

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelarna ”ALLTOMTRAV.INFO V75” och ALLTOMTRAV.INFO V86" hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.