Lunchdubbel Romme 9/6-2014

LUNCHDUBBEL

 

Tre hästar får räcka i LD-1: 2 Part Two, 9 Persos Smokie och 12 Rocky Reach. Part Two gjorde ett mycket starkt slutvarv senast men det var bara hon och BBS Florino som var bra i det loppet enligt mig. Övriga var inte mycket att hänga i julgranen. Nu är motståndet bättre och både Persos Smokie och Rocky Reach är två tuffingar som kan göra lite själva.

LD-2 tror jag 4 Star Advisor Joli spårar runt om och jag spikar. Visserligen kan 9 Spiegelei, 10 Twigs U.Canfly och 11 Lynn Palema ge honom en match men då de fått bakspår över korta häcken så tycker jag Star Advisor Joli är en vettig spik.

LD-1: 2,9,12
LD-2: 4 Star Advisor Joli
Min raka LD: 9-4
Min roliga LD: 12-4

14 Västerbo Crystal i V4-4 har ett lopp i kroppen och det här är en kuse med en hel del kapacitet. Ska absolut med på kupongen.

Lycka till! 

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.