Nu Àr det NoBullShitTime :-)

Fy Farao vad tufft…Nu klagar t.o.m en inbiten NorrlĂ€nning…Den 5 maj Ă€r det INTE Ok med snöglobb. HĂ€starna blir sura, allting blir blött…VintertĂ€ckena mĂ„ste fram igen, blir skitiga och mĂ„ste tvĂ€ttas igen. *Suck*
Är förkyld oxĂ„…Synd om mig alltsĂ„..JĂ€ttesynd…
Men mitt i SnöGlobbet mĂ„ste jag fĂ„ skryta lite Ă€ndĂ„ 🙂 Satte pĂ„ Fölet vintertĂ€cke nĂ€r hon skulle ut i hagen…Stod som ett ljus…En RIKTIG KlasshĂ€st kan jag JĂ€tteObjektivt konstatera 😉
Riseandshine

Har bestĂ€mt mig för att Ă„ka pĂ„ Elitloppet i Ă„r…rĂ€knar kallt med att KĂ„lmans Tap Girl ska hinna leverera föl utan problem (hon var ju Ă€ndĂ„ berĂ€knad till 9 april) och att min lilla ska klara sig över en helg utan mig (!) i slutet av mĂ„naden.
Ska Ă„ka med HelĂ©na och Petra…första gĂ„ngen Elitloppet för dom sjuttielfte för mig…
Oj, nu blev jag visst pĂ„ Dyngpositivt humör 🙂 TĂ€nker pĂ„ allt vi ska göra…förhoppningsvis göra nya bekantskaper och framför allt…Dagen efter Elitloppet…kl 07:30…DÅ SKA DET SKE!!!!! Woaw en FlickDröm ska gĂ„ i Uppfyllelse… SpecialgĂ€st hos Hovslagare Mats i Hovstallet 😀 (Det Ă€r han som rider pĂ„ den YberFina vita pĂ„llen)….
Oj, oj, oj….:-D 😀 .-D

NĂ€, nu kryper jag ner mellan lakanen ett tag…vĂ€ntar in morgondagen kan man sĂ€ga…eller middan (HĂ„ller pĂ„ att vara lika matintresserad som en gammal get :-/ ) Blir förresten wokad kycklingfilĂ© med nudlar som Ă€r gjorda av gröna Ă€rtor..Första gĂ„ngen för mig…förhoppningsvis inte sista 😉 KĂ€ndes lite nyttigt det dĂ€r…men sanningen Ă€r nog mera den att jag insett att jag har att vĂ€lja pĂ„ att bli en bitterhungrig gammal benget eller ett tufft fruntimmer med lite hull…det sistnĂ€mnda kĂ€nns lite mer attraktivt va 😉

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel pĂ„ V75 och V86! Andelarna ”ALLTOMTRAV.INFO V75” och ALLTOMTRAV.INFO V86" hittar du hĂ€r: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

2 KOMMENTARER

Kommentera artikeln

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.