Oförmätet

Ibland försöker jag vara seriös på den här bloggen och skriva texter som har lite substans. Ibland hasplar jag ur mig dåliga dubbelförslag och pinsamma looserspel. Ibland skriver jag ingenting och ibland funderar jag vad jag håller på med. Fast det sista märker ju inte läsarna i och för sig.

Men så är det hur som helst. Jag funderar allvarligt på att lägga ner bloggen. Det travmässiga finns det många andra som skulle kunna producera i större kvantitet och med högre kvalitet. De seriösa blogginläggen låter sig inte frammanas hur som helst och det är väl tveksamt om det finns någon större uppskattning heller. Och då måste man givetvis som författare fundera på både det ena och det andra. Är det till exempel värt all tid som krävs för att skriva de lite mera seriösa inläggen när det kanske inte är det som läsarna vill ha?

Jag har fått en sjukt skön möjlighet av Stefan att få husera fritt på denna blogg. Känns nästan oförmätet att ens fundera på att avsäga sig den chansen. Men jag känner konstant ett ansvar att producera travtexter som bottnar sig i ett avsevärt större engagemang för sporten än vad jag hinner uppbringa. Och när jag vet att det finns personer som skulle kunna göra just detta känns det som om jag står i vägen för seriösare travbetraktelser än vad mitt liv mäktar med just nu.

Jag skall ta ett snack med mäster alltomtrav och se hur han vill ha det. Hur som helst kommer det att bli någon form av förändring.

Nu skall jag ta en grymt efterlängtad fredag och bli lite smålullig. Det är jag värd!

Dubbeln ikväll.

1

2

Nicklas Svalmark

Dela inlägget till dina vänner!