Ska alla lämna Bergsåker?

svante.jpg

Den ena efter den andra proffstränaren lämnar Bergsåker. Robert Bergh har skaffat gård i Göteborg och blir Åbytränare. Nu står det klart att ytterligare två stora namn försvinner från banan.

Det är Svante Båth och Ulf Ohlsson som fått nya förutsättningar med sina verksamheter. För Sundsvalls tidnings nätupplaga förklarar duon det hela.
– Det är ingen hemlighet och inget jag kan göra något åt. Filialen i Knivsta har successivt ökat och blivit större. Någon gång under 2016 kommer jag ta hela Jim Fricks gård. Jag har redan 60 boxar där nu, det blir 68 i november och ännu fler nästa år. Jag kan inte styra detta. Som ST:s reglemente är så blir det så här. Jag kommer ha fler hästar i Knivsta än på Bergsåker och då blir jag automatiskt Solvalla-tränare. Det blir min huvudsakliga bas på grund av att jag kommer ha fler hästar där, säger Svante Båth.

Även Ulf Ohlsson byter till Solvalla som hemmabana. För en tid sedan köpte han lägenhet ett par mil norr om Stockholm och nu är även ett hus inköpt.
– Det finns flera orsaker till att jag lämnar. Jag är jättemycket runt Knivsta och har redan en lägenhet där. Tittar man på mitt schema så tjänar jag dagar och timmar att bo där nere. Sedan har jag en dotter som ska studera i Uppsala. Hon kommer kunna ta min lägenhet och det är bara tio minuter till vårt nya hus. Det känns bra att vi kommer kunna träffas mer, säger Ulf Ohlsson till st.nu.

 

Dela inlägget till dina vänner!