Snabbaste Karriären i Sällskapets Historia????

Skriver med frågetecken bara för sakens skull….för jag är rätt säker på att inneha rekordet…..

Har blivit utesluten ur Västebottens TravSällskap efter vad jag tror är 2 år ungefär (Var invald på 5 år)…. Man blir det visst ”Automatiskt” om man inte närvarar vid minst 2 av de sista fem stämmorna.

Kan bara konstatera att jag är en hyfsat aktiv travfantast… har vart med på ett antal möten, äger ett antal hästar, ja tom ett stall inne på Umåkers StallBacke, Jobbar ideellt… men tydligen räcker inte detta.

Ska bli väldigt intressant att se hur många som får fortsätta att vara medlemmar… för jag kan väl inte tro att man gör bedömningen från fall/fall.  Fick iallafall ett egenhändigt Undertecknat brev från VD:n / Sällskapets Ordförande om beslutet. Om jag ville opponera mig kunde jag kontakta Valberedningen.

Kan bara säga att så kommer Icket att ske… Jag bara hoppas att Nya Friska Satsande Förmågor bara slängs in i Sällskapet… Och att det inte är fler än jag som känner att ”Vi-Andan” Bara försvann bort i en GrisBlink…. *Oroad*

Övergår härmed från att vara UmåkerEngageratEngagerad —> UmåkerEngageratOengagerad ….

Men ska det verkligen va såhär…. Se & Hör(Aftonbladet)… (Vill få slippa grunna själv….Går på semester imorgon och vill inte slösa någon energi på …Ja… saker som inte roar mig)