Support Justice klar för Olympiatravet

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

support justice olympiatravet

Olympiatravet nästa för Support Justice.
Åby delar ut sitt första inbjudningskort till Norges nye stjärna.

Finalen av Olympiatravet avgörs lördagen 25 april.
Solvato vann loppet i fjol och är direktkvalificerad till finalen med 1,5 miljoner kronor till vinnaren. Nu bygger Åbytravet på med en norsk häst.
Support Justice slog igenom på allvar i Jubileumspokalen på Solvalla under fjolåret och vann också även EM-loppet för femåringar på Vincennes.
Geir Vegard Gundersens häst glänste i årsdebuten i Oslo förra onsdagen och bjuds nu in till loppet på Åby.
– Olympiatravet är ett mycket stort lopp och det är ett lopp vi har siktat mot under vintern. Support Justice känns kanonfin i träningen och jag var väldigt nöjd med honom i årsdebuten. Jag är mycket glad och stolt över att bli inbjuden och hoppas han kan vinna loppet, säger tränaren Geir Vegard Gundersen i ett pressmeddelande.

”Intresset kommer bli stort”

Åbytravets sportchef, Jon Walter Pedersen i samma pressutskick:
– Support Justice visade under fjolåret toppkvalitéer och han imponerade på mig vid segern i årsdebuten. Han har visat att han duger i alla sammanhang och är oöm för positioner och distans. Det känns riktigt intressant på förhand och intresset från Norge kommer bli stort
Fyra deltävlingar till Olympiatravet körs inför finalen: lördag 28 mars på Solvalla, söndag 5 april på Romme och lördag 11 april på Jägersro.
Vinnaren av Hertigen Prins Carl Philips Jubileumspokal på Färjestad Långfredagen 3 april och vinnaren av gulddivisionen Mantorp lördagen 18 april har möjlighet att starta.
Dessutom kommer wild cards att dela ut.

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.