Varför all denna fientlighet…mot något ni inte verkar känna till…

Läste en insändare i DN, och blev uppriktigt väldigt lessen :-/ …. Jag har i hela mitt liv vart oerhört DjurIntresserad…och engagerad i frågor rörande djurs väl och ve… tar aktivt avstånd från allt vad burhöns heter…ifrågasätter 100% av alla gånger jag möter en BurhönsÄggköpare på affären…Informerar om skillnaden och frågar bara om man funderat på vilken skillnad det är för hönorna…allt för en liiiten slant till…Kan inte komma ihåg att en endaste en valt burhönsens ägg efter det… nu verkar jag lite Djurvän va…. men där har ni TokFel… enligt denna artikel:

http://www.dn.se/debatt/staten-tjanar-miljarder-pa-travhastars-lidande

Enligt denna artikel är vi alla som Älskar Travhästar Djurplågare av värsta sort…. Tycker att det är så bedrövligt inskränkt så det är snudd på att man skulle stämma författarna för förtal…. men jag vet inte om det skulle hjälpa… Kanske Travsportens HästOmbudsman (Kvinna) skulle kunna bemöta denna artikel, och ha en radda aktiva Djurälskare som skriver under…kanske HästhoppningsMalin, som ju faktiskt även är med och äger Travhäst.

Sen skulle jag oändligt gärna vilja att dom kom och hälsade på mig och mina hästar…kan säga (lite Självgott) att jag byter med dom varje dag i veckan… dom får Mat av Yppersta kvalité, valfri mängd, har PT, uppassning till max, snygga märkeskläder och massa kärlek. På sommaren får dom oftast gå på stora naturbeten i flock med stödutfodring….samtidigt som de tävlar….& är det är dags för Pension så placeras de ut med stor omsorg dit dom ska få bo resten av sin liv. Jag håller kontakt och har koll på att alla har ett fortsatt bra liv… & Jag tror att mina Hästar trivs, har det bra och är lyckliga… Hur galet är inte det…Trots att de är Travhästar… Men jag kan ju vara HemmaBlind oxå… Så kom och Hälsa På…Var med och titta…för Jag inbillar mig att ingen av er är särskilt insatta…. det finns alltid rötägg….överallt… Ex. så Våldtar en del män Kvinnor….Men det gör väl för jössenamn inte Hela Manliga Mänskligheten till våldtäktsmän eller????? 

”Nä, nu ut och släppa Stackars Van Gogh och Bright Corner på MagerBete… vad dom ska bli lessna Stackarna”….alt. ”Nä, nu ut och släppa Finingarna Van Gogh och Bright Corner på Magerbete (med stödutfodring, fri tillgång på hö & Kraftfoder 3ggr/dygn)… En massa jobb att stängsla och dona, men så värt det…när man släpper ut dem och ser glädjen… Det är Sommar det”  Sköt Om er…. &  Till Författarna…återigen… Välkommen till Mig 🙂 … om ni nu är intresserade av hur travhästarna verkligen har det… På Riktigt och inte bara i era Teorier…. Blir lite oseriöst för mig bara….