All in på "Koffe" !

208

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILLISTUSING

Förra veckan gav mig nya kunskaper. Även solen har sina mörka fläckar.  Den ”offensive” Ludde somnade plötsligt till, fullständigt. Jag lyckades pricka in en vinnare i loppet som han valde för sin ”fikapaus”..  Hästen var kanske inte så bra som jag trott men jag hade ju hoppats att den skulle få chansen att ”bara ge järnet”, som det brukar vara med Luddes hästar.  Men det är som vanligt. Det är bara att bryta ihop och gå vidare.

Veckans spel är på en häst med en vinnarskalle utöver det vanliga.  I v75-7 startar Order By Koffe, från ett bakspår som kan bli en fälla men han kan inte ha otur igen. Senaste starten  på v-75 låg han långt bak och kom som en raket i andraspår när alla andra gick i tredjespår.  Han gick fruktansvärt fort men det tog totalstopp när hästen i andra utvändigt stannade och han blev dragen bakåt till sistaplats igen. Har han bara lite tur den här gången så vinner han detta lätt.

Han vinner varannan start i snitt och nu har han inte vunnit på två starter så det är sannerligen dags.  Jag hoppas på runt 8 ggr pengarna den här gången. Den som är riktigt våghalsig kör en rak Dagens Dubbel med mitt spel för två veckor sedan, Northern Spy,  mot Koffe.   Northern Spy hängde ju inte riktigt med i tempot då men gick som ett spjut genom mål och nu är det bättre läge, skorna av, och 500 meter längre distans.  En dubbel på de två kan nog ge 100-150 ggr pengarna tillbaka.

Jag lirar i alla fall den dubbeln..

Lördagens spel: Solängets lopp 11,  V-75-7, häst nr 10 Order By Koffe, 100 kr vinnare.

+ dagens dubbel lördag: 9 -10   30 kr.

Kvar att spela för efter lördagens spel: 782 kr.

Kör inte för sent Örjan!

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.