Analys och travtips V86 Solvalla/Åby 10 april

244

Blev ny jackpot från förra onsdagens V86 och vi var sånär helt rätt ute. Två förstareserver vann före våra spikar så självförtroendet är ändå intakt. Känns alltid extra kittlande med V86 kryddat med jackpot. Speciellt när det är Åby/Solvalla.

Hoppas ni hänger med på vårt andelsspel så vi får dela på vinsten när det smäller.

Klicka här för att komma till andelssidan: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

V86-1 Åby 1640m auto

Rank: 1,6,5,10,9,3,2,11

1 Ramon Dekkers och Robert Bergh ser ut att kunna hålla upp ledningen här där han också trivs allra bäst. Kan absolut leda runt om och känns underspelad i dagsläget. Bra kapacitet har även favoriten 6 Quite a Quality som galopperade senast men imponerade rejält gången innan det. Är nog bästa hästen i fältet och ska såklart med.

Vill man fortsätta gardera så finns det några riktigt fina hästar där bakom i ranken. Miljonskrällen om man vill bli ensam med 8 rätt är 9 Prince Tanic som fått perfekt startspår då han trivs i ryggar. Man slänger på en jänkarvagn och tränaren är optimistisk då senaste insatsen gav mersmak. Spela till 0% för tillfället!

V86-2 Solvalla 2140m auto

Rank: 6,4,1,3,5,2,8,7

Här kommer Alessandro Gocciadoro ut med en riktig kanon i Valchiria O.P. som tampats med världshästar som Dijon, Day or Night in och Cash Gamble bland annat. Ska bara köra över det här fältet oavsett allt annat. Här kan man sätta ner foten och spika om inget förväntat kommer fram eller ändras.

Där bakom tycker vi att 4 Catch My Love är mest intressant. Har också visat på väldigt fin kapacitet och känns väldigt bra hos tränaren. Kan vara ett lås om man inte vill spika här. Vi måste också nämna favoriten 1 Hevin Boko som glänst på sistone. Men rankas ned ett hack då hon inte är snabb nog ut från start för att hålla upp ledningen. Kan säkert få lucka ändå och då biter det bra.

V86-3 Åby 3140m auto

Rank: 8,3,4,11,2,1,7,6

Ett långlopp med en klar favorit i återkommande 11 Tudor Kronos. Får försöka fiska efter mer info från Bergh om vad han tror om chanserna. Men just nu ser det upplagd för favoritfall. Om vi då letar motbud så hittar vi framför allt två extra intressanta ekipage. 8 Smevikens Cruiser har visat att han tål distanser väl och byggt på sin hårdhet i Frankrike. Lättas även i balansen vilket kommer ge bra effekt tror stallet.

Ledaren i loppet blir initialt 4 Callmeawinner och sedan kommer släppa till 3 Royal Baby. Båda två kan ha goda chanser från dom positionerna och ska med på lappen. 2 Inertial ska också beaktas då han har bra form och bra startspår. Två viktiga ingredienser för en skräll.

V86-4 Solvalla 2140m volt

Rank: 5,11,8,6,9,4,7

Här kommer en till potentiell spik i form av favoriten 5 Falcon Am och Ulf Eriksson. Tränaren är positiv och tror på spets och slut. Hästen har presterat bra i skymundan tidigare så formen är bra. Det skulle kunna bli en utdragen spetskörning tillsammans med 6 Ramus Raz som har springspår. I så fall tror vi att 11 Dream Cash kliver in i bilden, som är en spännande häst med potential. Gäller att plocka med dem medan de fortfarande är underspelade.

Bakom dom 3 är det jämnare och ingen skräll som riktigt sticker ut mer än övriga.

V86-5 Åby 2640m auto

Rank:8,1,4,9,7,10,6,5,3

Ett svårlöst lopp så här vid första anblick. Kan hända att utrustningsändringar gör att förutsättningarna ändras närmare start. Men annars så vill vi ta med så många vi kan här. Favoriten 1 Copertino V.W kommer bli över från start. Blir svårt att vinna från 3:e inner även med open stretch. Rankas ned därför.

Roligaste budet här är 8 Key West Snapper som glänst på sistone och visat god kapacitet tidigare. Kan komma ner rätt bra från svåra spår 8, då han öppnar vasst. Då blir han nog minst med på linjen.

I fältet finns flera andra som kan ha chansen och just nu känns en helgardering inte helt fel.

V86-6 Solvalla 2640m volt

Rank:6,2,7,3,9,5,4,1,8

Går det att inte spika favoriten 6 Perfect Dynamite? Spelad just nu till 78% och det är lite väl tilltaget nästan oavsett häst. Går procenten ner så spikas han, men annars får vi leta motbud för spelvärde.

2 Vincent Chase presterar ju alltid bra och räknas bakom. Även 7 Ragazzo da Sopra som är tillbaka från Frankrike kan flytta på sig och är med på en eventuell garderingslapp. Bakom dom 3 är det ett till steg ner och att någon ska slå Perfect Dynamite känns långsökt.

V86-7 Åby 2140m auto

Rank: 4,2,14,1,5,10,8,7

Ett lopp där favoriten 4 Nanny McPhee kommer att hamna i spets och därmed ha god chans. Travet såg dock inte helt fläckfritt ut senast under upploppet och formen lyste väl inte. Då känns det rätta leta intressanta motbud, och varmt om vårt hjärta ligger 14 Vichy Grif, som tränaren är uppåt på och tror på chans trots läget. Med rätt rygg så kan det absolut bli vinst.

En annan miljonskräll att ta med är 2 Floats Cesna med Thomas Uhrberg. Gått bra tider och visar uppåtform. Bra spår och bra kusk gör att det kittlar i skräll-tarmen.

V86-8 Solvalla 2140m autostart

Rank: 2,14,8,15,4,6,13

Ett lopp där ledaren mycket väl kan räcka hela vägen. 2 You to Neat såg riktigt fin ut senast och man har höga förhoppningar i stallet. Kommer köras i spets om inget starkare motbud dyker upp tidigt. Med sämre spår finns V75-vinnaren Richie Ås som visat att han ska räknas med. 8 Pecorino kan mycket i sina bästa stunder och rankas upp då procenten är så låg. Favoriten 15 Vincero´Gar har gått som tåget i Italien och Gocciadoro tar inte ut om hästen är grym. Är dock inte så lätt att runda hela fältet, men får han rygg på Richie Ås så kan han vara med på linjen.

En omgång där det ser ut att finnas några klara spikar och några lopp som kräver rejäl gardering. Räcker med två mindre betrodda vinnare för att utdelningen ska skjuta i höjden.

Kolla in våra preliminära rader hos Torsviks Tobak runt 16.00 på onsdag. Där kan du också köpa in dig i vårt andelsspel för 110 kr. Finns endast 15 unika andelar. Så först till kvarn, som man brukar säga.

Klicka här för att komma till andelssidan: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

 

 

 

 

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.