Dagens Dubbel Sundbyholm 1/4-2014

253

DDTIPSET

 

I DD-1 tänker jag tippa en häst som sannerligen inte radar upp segrar men denna gången får hon en ny kusk i sulkyn och även om jag verkligen inte är något fan av Carl-Erik Lindblom så måste jag ge 7 Yaw Damper en chans. Jag räknar med att hon inte kommer bli speciellt hårt spelad och jag hoppas att ”Calle” i sulkyn kan ge en extra boost.
Jag dubblar med 6 Stylish Hanover som ströks senast pga snöovädret som drabbade Solvalla. Jag tror hon är bästa sprintern i fältet och strular det inte från springspåret så ska det vara en bra chans.

DD-2 känns som ett öppet och spelvänligt lopp. Jag vill ha några streck här: 5 Photoshop, 6 Veloz, 8 Mr Turbo Triss, 12 Eros Tooma och 13 Steely Knight. Photoshop håller toppform och får tipset, slog en bra häst från dödens senast. Veloz är mitt drag, kan överraska med lite klaff. Mr Turbo Triss har en vass speed med rätt resa. Eros Tooma tror jag är värst mot min tipsetta. Steely Knight har fin kapacitet för klassen och kan mycket men bjuder kanske inte alltid till.

DD-1: 6,7
DD-2: 5,6,8,12,13
Min raka DD: 7-5
Min roliga DD: 6,7-6,12

V64-1 är ett riktigt bra lopp, synd att det blev så få deltagare dock. Jag tror 4 Friction vinner. Senast tror jag att banan ställde till det och det är bara att glömma. Kan krossa allt.
Krångligt läge för 11 Big Ben i V64-3 men han kan vara farlig att lämna utanför systemet.
Är väl dags för 12 Maya Macau att återuppta segerraden i V64-4. Formen är bra och motståndet ganska ljummet. Johan Wiman bör ju köra fram till dödens omgående och kanske även får överta spets.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelUlf Ohlsson: ”Goop lär väl stå där på tronen ändå”
Nästa artikelLunch – Dubbeln Bollnäs 2014-04-01