”Det skulle vi göra för 80 miljoner kr”

25

På nyårsafton kan en ensam vinnare ta hem 80 miljoner kronor på V75.

Trav365 tog pulsen på de kommande deltagarna i TV4:s ”Stjärnkusken”. Vad skulle de göra om de vann tidernas högsta V75-vinst?

– Jag skulle säkert köpa massa onödigt, säger Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren.

Tidernas rekordvinst i Sverige på V75 är från 2010. Då vann en spelare 67 miljoner kronor.

På lördag kan det bli en rejäl nyårskaramell. V75 avgörs på Mantorp och en ensam vinnare kan ta hem 80 miljoner kronor. Det skulle i så fall bli tidernas högsta V75-vinst i landet.

Trav365 tog pulsen på några av de kommande deltagarna i TV4:s ”Stjärnkusken”, som har premiär 26 januari. Kommer de lira, har de några knep – och framförallt – vad skulle de göra om de tog hem 80 miljoner?

– Jag skulle köpa en häst och åka ut och resa, säger Saga Scott, 27.

Frågorna till ”Stjärnkusken”-deltagarna:

1) På lördag kan en ensam vinnare ta hem 80 miljoner kronor. Kommer du spela och vad är ditt knep för att nå miljonerna?

2) Om du skulle bli ensam vinnare, vad skulle du göra med 80 miljoner kronor?

Cecilia ”Amazon” Benjaminson, 41

Fitnessprofil och entreprenör, ”Amazon” i Gladiatorerna.

1) – Jag är ingen spelare generellt men jag får faktiskt lov att spela på lördag. Jag kommer anlita experthjälp från personer inom branschen som jag lärt känna. Men det hänger ju givetvis på bra hästar och att analysera – och kolla tidigare lopp.

2) – Herregud. Jag skulle definitivt göra mig totalt skuldfri och skänka en del pengar till välgörenhet och något djurprojekt. Jag brinner för djuren.

Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren, 64

Tyngdlyftare och krögare.

1) – Svar ja. Vi är ett kompisgäng på tio personer som spelar. Det gäller ju att hitta några spikar som inte är favoriter och chansa på dem som inte är folkets spikar.

2) – Nu är vi ju tio man som får dela i så fall, men jag kan nog inte riktigt svara på det. Jag inbillar mig att jag skulle sluta jobba, men det vet jag att jag inte kan. Jag skulle nog köpa massa onödiga saker, spela mer och köpa en häst. Det är dyrt att ha.

Saga Scott, 27

Medieprofil, bloggerska och före detta Paradise Hotel-deltagare.

1) – Detta är helt nytt för mig, så jag kommer inte spela. Jag är inte tillräckligt insatt i hur man spelar, men jag kommer att lära mig.

2) – Jag vill ha en egen häst, så det hade jag nog köpt först och främst. Jag skulle åka ut och resa, investera i något bra och hjälpt min familj med deras företag.

Simon Zion, 27

Artist och före detta Idol-deltagare.

1) – Jag kommer spela, jag blev biten av ”Stjärnkusken”. Jag har spelat rätt mycket de senaste veckorna, men det har skrällt rätt mycket på de olika vinterbanorna, enligt mina analyser. Jag kommer sätta mig ner i kväll och nörda ner mig i startlistorna.

2) – Ja du, det är nästan en filosofisk fråga. Några saker saknar man i livet, förutom en massiv studio hade jag köpt ett ordentligt hus utanför Stockholm och ha ett stall där, då min fru är väldigt hästintresserad och alltid varit det.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
”Det skulle vi göra
för 80 miljoner kr”

Föregående artikelTipparens succé: Vann 1,4 miljoner
Nästa artikel80 miljoner i Nyårspotten – historisk vinst inom räckhåll

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.