Du kan bidra samtidigt som du uppfyller dina drömmar

73

du kan bidra samtidigt som du uppfyller dina drömmar

Vill du träffa Vinnie, leda en travdefilering eller möta självaste Stig H Johansson?
November månad är här, Mustaschkampen är i gång och du kan bidra samtidigt som du uppfyller dina drömmar.

Ett rosa oktober har övergått till ett blått november. Med mustaschen som sitt signum drog i går Prostatacancerförbundet i gång sin kampanj för att samla in pengar till forskning om sjukdomen och en förbättrad prostatacancervård. Kampanjen syftar även till att sprida kunskap om Sveriges vanligaste cancerform.
För tredje året i rad är Svensk Travsport en av huvudsponsorerna till Mustaschkampen. Tillsammans med ATG och landets travbanor har de skänkt ting och skapat upplevelser som ska auktioneras ut, där varje krona går till kampen mot prostatacancer. Genom att buda kan du både få uppleva din dröm och samtidigt bidra till insamlingen.
Till exempel går det att buda hem en dejt med Vinnie och Stig H Johansson på Stora Alby. Eller varför inte ta chansen att få leda defileringen till ett V75-lopp på Gävletravet eller bjuda med favoritperson på ett julbord i VIP-stil när V75 avgörs på Jägersrotravet? Auktionerna släpps vartefter under månaden, klicka på länken för att komma till auktionssidan.
https://www.tradera.com/campaign/svensktravsport
Det går också bra att bidra direkt med en valfri summa, klicka på länken för att komma till Svensk Travsports insamlingssida.
https://insamling.prostatacancerforbundet.se/en/fundraisers/travsportens-insamling-till-mustaschkampen-2017
Under november månad kommer också kusken Kenneth Haugstad att synas iförd en speciell Mustaschkampen-dress och hjälm för att uppmärksamma kampanjen. Dressen liksom hjälmen kommer sedan auktioneras ut under tävlingarna på Solvalla den 25 november. Då liksom under tävlingarna den 11 november på Sundbyholmstravet i Eskilstuna kommer Prostatacancerförbundet också att finnas på plats för att informera och svara på frågor.

Varför ska du stötta Mustaschkampen?
Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform. Varje dag får ungefär 25 män beskedet att de har drabbats av prostatacancer. År 2015 ställdes över 10 000 diagnoser av sjukdomen vilket betyder att prostatacancer utgör en tredjedel av alla cancerfall hos män.
Ju tidigare prostatacancer upptäcks desto bättre ser prognosen ut för att bli frisk. Därför är det viktigt att undersöka sig i tid om symptom uppstår.
Källa: Cancerfonden.se

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.