En söndag på Halmstadtravet

18

dd-tips dd-blogg

Sitter och kollar på V75 samtidigt som jag skriver detta och V75-3 gick precis i mål. Björn Goop gör ett äkta hattrick när han vinner de tre första avdelningarna och han är verkligen helt fenomenal. Jag kan inte peka på någon specifik svaghet hos Björn som kusk utan han är komplett och precis som de hästar som blir riktigt bra så har han sin bästa bit till slut. Över upploppet lyckas han nästan alltid kräma ur det mesta ur hästarna och det är bara att lyfta på hatten.

Imorgon är det V64 på Halmstadtravet och givetvis riktas de flesta blickarna mot V64-1 där 4 Fascination ska göra comeback och numera tränas hon av Johan Untersteiner då ägarna gärna ville ge Fascination en chans till att visa om hon har gnistan kvar eller om det är dags för henne att bli mamma istället. Klart det blir spännande att se henne imorgon men givetvis ska man behandla henne med viss försiktighet. Hon har tränat fint och jag har inte hört om några moln på himlen utan det är nog frågan om hon har motivationen kvar. Det hoppas vi såklart! Hon är ingen spik för mig utan jag tänker nog strecka samtliga och för mig är nog 7 M.T Harmony förstahäst.
V64-omgången ser inte jättespännande ut då det lutar åt favoritseger både för 6 Napoleon CD i avdelning tre och 5 Janes Hugo i avdelning fyra. Lille krigaren Janes Hugo har en bra skalle och är han bara frisk här så tror jag han blir svårslagen även om 7 Sensei gjorde ett mycket bra lopp senast.
V64-2 tycker jag ser ganska öppet ut och här går det åt några streck. Jag tror inte man ska glömma bort 7 Super Bull!
I V64-5/DD-1 tänker jag ta fyra hästar och jag vägrar släppa 2 Gio Follo som jag tror kan skrälla om det stämmer lite. 8 Breidabliks GT ser ut att bli favorit men 13 Overtaker By Sib och 14 Sem Jafet kan bli tuffa att stå mot till slut.
V64-6/DD-2 är ett försök till Diamantstoet och favorit just nu är 12 Staro Hollywood. Från framspår hade jag nog spikat henne men nu tror jag det blir tufft att vinna. Jag tänker dra till med en ganska omotiverad chansspik i detta öppna lopp. 2 Caddie In Love har ett fint läge och jag är inne på att hon inte är så tokig. Som sagt, en ganska omotiverad chansspik men jag har väldigt svårt att reda ut detta loppet och väljer att chansa lite istället.

DD-1: 2,8,13,14
DD-2: 2 Caddie In Love
Min raka DD: 13-2
Min roliga DD: 2-2

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.