Hambletonian 2015

48

dd-tips dd-blogg

Idag är det dags för Hambletonian att avgöras på The Meadowlands travbana som ligger i East Rutherford, New Jersey. ”Hambot” är väl av många ansett som det största treåringsloppet i världen för travhästar. Loppet körs som två försök och en final senare under dagen/kvällen (beroende på var man ser det från :)). Nu ska jag inte lura i er att jag har någon större koll på kusarna ”over there” men det finns det andra som har och jag lägger upp två länkar här till två olika Hamboprogram. Det ena tackar vi Håkan Persson på stall Bredbyn för och det andra står en travtwittrare för som heter Micael Lingh. Han följer den amerikanska travsporten noga och har mycket bra koll. Hans program hittade jag genom Rickard Hanssons blogg på Expressens travsida.

Länk till Håkan Perssons program: http://www.hambletonian.se/images/Hambletonian-2015.pdf

Länk till Micael Linghs program: http://img.bloggo.nu/9/miligh/doc/c2531/32287585.pdf

Det är fler lopp än bara försök och final i Hambletonian som körs och bl.a. avgörs Peter Haugton Memorial som är det största tvååringsloppet och dessutom håller vi tummarna för årets vinnare av Elitloppet, Magic Tonight, som ska slåss om segern i John Cashman Jr Memorial där han ställs mot bl.a. Intimidate, Market Share, Natural Herbie och elitloppsbekantingen Wind Of The North.
Som tur är så går inte loppen mitt i natten utan det första loppet som sänds via ATG Live och som det går att spela till går 18:26. Sista loppet som är finalen av Hambot går 23:15 så man behöver inte sätta klockan för att se loppen 🙂

 

En liten DD ska jag väl kast in också för det är ju faktiskt så bloggen heter 🙂 Jag är dessvärre inte påläst på dagens omgång men vinner inte 1 Nadal Broline DD-2 så blir jag lätt överraskad och aningen besviken. Spik. Då gäller det bara att klura ut vinnaren i DD-1 och jag tänker dra till med en rövare och chansspika 8 Cab Hornline. Uselt läge och utan vetskap om det är bästa hästen i fältet men oddset är inte så tokigt i nuläget och en tjuga eller två kan man offra på den komben.

Min raka DD: 8-1

 

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelSka Jimmy Takter dominera igen?
Nästa artikelV75 resultat lördag 8 augusti 2015 från Dannero

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.