Inför V75 BJERKE: Elise Kristine Holt har laddat

91

Inför V75 BJERKE: Elise Kristine Holt har laddat

Fyra till start.
Tror på vinstchans med två.
Elise Kristine Holt har laddat till årets största dag på Bjerke.

Söndagen bjuder på V75 och Oslo Grand Prix. Amatörtränaren Elise Kristine Holt startar halva stallet då hon selar ut hela fyra av stallets åtta hästar till start på V75 på hemmabanan.
Equus har gått igenom stallets chanser med henne och det är en optimistisk tränare som tror på vinstchans med två av hästarna.
– 10 Västerbo Dazzel (V75-2) är ute över rätt distans, men dessvärre har hon bakspår och det är inte bra. Hon satt fast sist och formen är fin. I tufft sällskap är jag nöjd med en god premie.
– 2 Sam The Man (V75-4) gick ok sist men var inte toppad till det loppet. Han har sett bra ut i två jobb efteråt. Hästen är snabb ut och jag tror ingen lurar honom på ledningen. Får vi den så kör vi där. Trots tufft motstånd hoppas jag han ska kämpa om segern.
– 6 Tante Ragnhild (V75-5) är dräktig med Nordsjø Odin och är mest med för att på ett bra rekord. Vui har inga ambitioner förutom en bra tid.
– 6 Code Bon (V75-6) saknades det lite i senast. Han skal vara mycket bättre nu. Två lopp i kroppen ska gjort nytta och det blir en offensiv satsning. Jag hoppas och tror att han kämpar om segern, säger Elise Kristine Holt.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.