Målfotot som gav arbetskamraterna 760 000 kronor

19

Här är målfotot som gav sex arbetskamrater storvinsten på V75.

Fyra av dem visste inte ens om något.

– Det var en trevlig uppgift, att få ringa runt och berätta att vi vunnit 760 000 kronor, säger Stellan Magnusson till Trav365.

De sex arbetskamraterna från Jämtland började spela V75 tillsammans för några månader sedan.

På grund av att några av de låg ute i jobbet så tog de ett uppehåll på två veckor – men i fredags i förra veckan var de samlade igen.

Över en kopp kaffe efter lunchen bestämde de sig för att spela V75 igen.

Problemet: lagledaren Stellan Magnusson, 45, hade inte pluggat på till omgången.

Lösningen: en Harry Boy.

Resultatet: sju rätt och en vinst på 760 000 kronor.

”Hade aldrig fått sju rätt annars”

– Vi bestämde oss för ett tag sedan att lägga 100 kronor var varje lördag för att spela på V75, säger Stellan Magnusson till Trav365 och fortsätter:

– Sedan när vi var samlade i fredags så var det en av oss som sa att det var dags igen, och eftersom jag är lagledare för oss på ATG Tillsammans så bad de mig att lämna in. Jag hade dock inte alls pluggat på någonting.

Hur gick samtalet då?

– Vi kom överens om att vi skulle slänga in en Harry Boy så jag köpte en för 900 kronor, vi är sex personer som är med men vi har det på nio andelar så några av oss köper två andelar. Normalt så gör vi aldrig någon Harry Boy, det här var första gången.

Och det gick vägen!

– Ja, helt otroligt, skitkul faktiskt. Det blev 84 500 kronor per andel och 169 000 till oss som köpt två. Det var en himla tur att vi tog beslutet att lämna in en Harry Boy för hade jag spelat så hade vi aldrig fått sju rätt, jag hade troligen spikar någon av Kolgjinis hästar som förlorade V75-4 och V75-5.

”De blev i eld och lågor”

Nu tog istället datasystemet ut Umberto Axe och National Prince som spikar, den förstnämnde vann på målfoto. Stellan Magnusson såg de två första V75-avdelningarna, men ”glömde” sedan bort travet.

– Dottern kom över så vi satt och surrade och skulle laga lite mat, sedan kom jag på det att just fan, V75. När jag började titta igen så hade det gått sex lopp och vi hade sex rätt och sedan skrek jag som bara den i sista loppet, jag jobbade verkligen in National Prince.

En av de fem arbetskamraterna hade sett travet och ringde direkt efter V75-7 till Stellan, de andra fyra var ovetandes om vinsten.

– Det var en ganska trevlig uppgift att få ringa runt till mina arbetskamrater och säga, sätt dig ner en stund för nu har vi vunnit 760 000 kronor på V75, och de hade ju ingen aning alls så de blev så klart i eld och lågor. Nej herregud, en helt fantastisk lördag, säger Stellan Magnusson.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.