Nytt försök att spela in lite pengar till barnen

69

MINSTORADAG

Min stora dag

På Jägersroovalen skall pengarna springas in. Det är dags nu att kidsen får sin välförtjänta slant. Frågan är inte om utan hur mycket jag kan krama ur ATG under eftermiddagen. Har förberett mig väl och är laddad. Oroar mig lite för underlaget med tanke på de vädervarningar som cirkulerade igår. Kommer vi få se en välpreaparerad snabb sommarbana och barfotaväder eller är det Gotland grand national som gäller med gummistövlar runt om och mönstrade däck på jänkarvagnarna? På yr.no så var det regn som utlovades, men i lite blygsammare omfattning än vad man fick intryck av när aftonbladet skrev om Klass II varningar. Vi får se helt enkelt.

DD1:
Jensen blir favorit. Bra där. Han är ju en härlig kille. Galopptränar sina kusar i en gigantisk sandlåda, vilket skall vara bra för själva uppbyggnaden av kondition och muskler. Så stod det i intervjun som jag läste härom dagen i alla fall. Jag gillar Flemming och hans lite gemytligt pilsnerdruckna uppseende. Frågan är bara om det räcker till att motivera honom som favorit. Min första tanke var Paramount- Inget spetsläge direkt, men ändå förstavalet. Offensiv styrning utlovad. Tar med Jensen också och ett ”tokstreck” som jag fick feeling för när jag låg och bläddrade i programmet. 3 Queen Koea kan vara lösningen på detta halvintressanta lopp.

DD2:
Nahar, Mosaiken eller Piraten. Så går förhandssnacket. Ingen annan, inte ens av kuskarna, verkar tro på segerchans. Nahar är ju inte särskilt kvick ut och lär väl sitta långt bak inledningsvis. Jag tror att Piraten spurtar ner Mosaiken bara han slipper gå i andraspår hela loppet. Det är ju trots allt 2640 och troligt att Ludde sitter i spets och bestämmer. Tar båda för säkerhets skull.

2,3,8
2,8
*30 kr

Rak 8-8
* 50kr

Nicklas

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.