Romme…. Under all kritik

39

SPELBLOGGEN

I lördags var det V75 på min hemmabana Romme. Det brukar inte vara så märkvärdiga lopp men det är ändå V75 så naturligtvis åkte jag dit tillsammans med två familjemedlemmar. Vädret var riktigt hemskt, full storm och svinkallt. Riktigt tråkigt när det äntligen är V75, men så är det. Ibland är det bra och ibland dåligt, denna gång det sistnämnda.

Som sagt vädret är inget vi kan rå på. Men saker som jag tycker än ganska så självklara är att det är rent och fräscht. Att mat serveras varm och drycken kall. Detta verkar tyvärr inte vara lika självklart för vissa andra.

Vi började med att äta på Trav in som ligger på stallbacken. Toaletterna var riktigt skitiga och äckliga. Det fanns ingen beasås, inget aromsmör och till och med ketchupen var slut när vi beställde mat. Inte ens den grillade korven var riktigt färdig och helt kall på insidan. Är det så mycket begärt att försöka ha lite framförhållning och försöka bjuda till lite extra när det är största travdagen på året för banan? Det enda mitt sällskap sa var: ”Här äter vi aldrig igen, riktigt dåligt och under all kritik”.

Vi styrde sedan stegen över till andra sidan. Vi gick in till Charlies bar och beställde öl och cider. Inget av det vi köpte var riktigt kallt. Hur gott är det med ljummen öl? Precis, inte ett dugg. Samma sak med toaletterna på denna sida av travbanan. Skitigt, äckligt och inget papper någonstans, det gick alltså inte ens att torka händerna när man var färdig.

Jag skäms över att ha Romme travbana som hemmaplan. Jag kommer inte heller att åka dit igen om det ska vara såhär. Ungefär som att ingen bryr sig i om det kommer folk eller inte. Pinsamt är ordet.

 

CVekA36WIAAuFnM.jpg large
Dags att göra något åt totohallen? Svartvita suddiga tv-apparater från 70talet.

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.