V86 analys och tips Solvalla/Bergsåker 3 april

221

V86 analys och tips Solvalla/Bergsåker 3 april

Första gången med jackpot på rätt länge. Känns såklart extra intressant då. Här kommer vår första analys av loppen och hästar av intresse. Preliminära rader för andelsspelet kommer läggas upp på Torsviks Tobaks ombudssida runt 16.00 på onsdag. Du kommer dit via den här länken: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

V86-1 Bergsåker 1640m auto

Rank: 11,2,7,3,6,9,10

Kortlopp och favorit kommer 11 Deep Pockets bli som gjorde en kanondebut för året senast. Med lätt överheta 7 Yieldson som forcerar till spets finns det risk för att tempot blir högt i loppet. Då är det nog inte så många som står emot favoriten på upploppet. Kan vara spikläge på 11 Deep Pockets om inte procenten skenar iväg för högt.

Annars ska man plocka med några hästar med bra startspår. 2 U.Boat där man lättar i balansen. 3 My Gifted My som planeras köra barfota runt om. Tidigare nämnda 7 Yieldson ska man också ta med på lappen om hästen skulle råka besinna sig i ledningen. Då kan det räcka hela vägen.

V86-2 Solvalla 1640m auto

Rank: 7,2,3,8,1,5

Ett till kortlopp men nu på Solvalla. Lite klurigt lopp där vi tycker att det inte finns någon riktigt självklar förstahäst. Men måste vi välja så är 7 Brother N Arms en fin pålle och med bra chanser på spets så hamnar han först i ranken. Andra intressanta är 3 Harrington som nog är bättre på längre distanser men skyhög kapacitet i det här gänget. 2 Hungarian Hotwax som också visat prov på kapacitet. Den här gången med bra startspår och en spurt som biter bra.

Lite intressant är också 1 Thrust Control som kommit till Melander från USA. Ett oskrivet kort i Sverige och tränaren ligger lågt. Men det gör han allt som oftast.

V86-3 Bergsåker 2140m auto

Rank:11,12,1,10,8,6,5

Ett lopp där de tre mest spelade inte är några heta segerbud för oss. Favoriten 1 Snyggosåfin blandar och ger i prestation och är inte snabb ut i starten. Då kan innerspåret bli en fälla. Desto mer tror vi på 11 Timetobecool och 12 Topnotch Liss som är två som visat framfötterna i det här gänget. Antingen spikar man någon av dem eller så måste man måla på rejält.

V86-4 Solvalla 2640m auto

Rank: 5,9,2,7,6,1,3,10

Ett lopp där några få hästar sticker ut ur vårt perspektiv. 5 Wollies såg mycket fin ut vid segern senast och är obesegrad i år. En häst med spännande potential. Även 9 Isco Boko har sett väldigt bra ut och kommer nog reglera loppet från dödens. Bakom dom två är det ett hopp ner till övriga, men vill man gardera vidare så är är 2 Bear Victory interssant. En häst som har sina ljusa stunder och har här fått en bra startspår och med klaff är med och strider om vinsten.

V86-5 Bergsåker 2140m volt

Rank: 1,2,7,5,12,6,15,13,14

Här är nuvarande favorit 1 Diadem Viking en potentiell chansspik. Men det är årsdebut och trots att tränaren rapporterar om god form och utveckling under vinterträningen så har hästen galopperat en del i sina lopp. Det gör att vi drar öronen åt oss och tittar vilka som finns där bakom som kan utmana om segern. 2 B.W. Mimmi är andrahandsfavorit och har även hon kapaciteten för att vinna men är osäker i travet. Stämmer även in på 7 Minessa och man tycker ju att någon av de tre borde stå på benen.

Vill man gardera vidare så tittar vi på bakspårshästarna där man har vassare hästar, men betydligt sämre spår. Kanske kan någon av 12,13,14,15 slinka bra igenom och då kan ha ett bra slagläge för vinst.

V86-6 Solvalla 2140m volt

Rank: 7,10,5,6,8

Här känns två hästar huvudet högre än övriga och det kan vara så att vi får sätta ner foten här och spika en av dem. Alternativt ett tvåhästars lås med 7 Thelma de Glatigne som vi varnade för förra vecka. Hon flöööög fram på upploppet och visade att toppformen finns där. Kan hon komma iväg bra från tillägg och överta är loppet över. Men annars så är även favoriten El Fitzgerald en vass häst som visat på väldigt hög kapacitet och ev går barfota runt om. Har också springspår på tillägg, så här ska vi gnugga startsnabbhet och klura på hur vi gör.

V86-7 Bergsåker  2140m auto

Rank: 5,4,10,11,7,1,9

Här tror vi att 5 Le Chapeu eller 4 Orlando Triss sitter i spets och är då att räkna med. Om det blir en utdragen spetskörning så kommer 10 Falco di Quattro och 11 Scarpetta in i matchen. Båda med intressanta utrustningsändringar som kommer lyfta prestationen. Även 2 Hunkydory Degato med bra startspår ska räknas då hon sitter bra på det direkt och har kapacitet.

V86-8 Solvalla 2140m auto

Rank: 2,7,1,6,4,3

Ett fint lopp med elithästar avslutar omgången. Favorit är 2 Sorbet som sett otroligt stark ut i år och nu rycker man skorna. 1 Volstead gör årspremiär men kommer ta ledningen här och körs då där. Han ju verkligen visat på kapacitet och med diffus form kan han kanske överraska.

Ett annat loppscenario är att Robert Bergh släpper loss 7 Muscle Hustle i starten och snor åt sig ledningen. Eventuellt släpp till Sorbet eller kör han så länge lampan lyser? Här får vi lyssna mellan raderna från Bergarn närmare start. Ska det med fler hästar är Queer Fish med bäst dokumenterad form. Kommer han ner i vettigt slagläge från ett svårt startspår så kan han överraska. Men känns rätt så långsökt att han ska rå på Sorbet.

Ett omgång som känns rätt öppen på förhand med några favoriter som känns sårbara. Vår rad till andelsspelet presenteras runt 16.00 på onsdag på Torsvik Tobaks ombudssida. Du kommer dit via den här länken: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Nu kör vi!

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.