V86 tips & analys till Solvalla/Åby 27 februari 2019

237

AlltOmTrav.info V86

Då var det dags för V86 igen tillsammans för vårt nya tipssamarbete med MinAndel. En grym kombination av travtippare med erfarenhet från stallbackar, travbanor och travtippande i allt från 15 till över 35 år! Här siktar vi högt på det underbara streckspelet V86.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

Snart är det dags att släppa på barfotaförbudet. Men till dess får vi nöja oss med skor runt om och ändringar på huvudlag och sulky. Här är vår preliminära rank som kan komma att ändras närmare start beroende på utrustningsändringar, stallinfo, värmningar och banunderlag. Närmare start kan man se ett uppdaterat system på ombudssidan under andelsspelet AlltOmTrav.info V86.

V86-1 Åby 1640m autostart

Rank: 8 ,7,5,11,9,4,1

I avd-1 har vi några startsnabba hästar med framspår, som t.ex. 1. Bag´s Simoni som såklart vill köra i spets om man hittar ledningen. Med det sagt så kan man aldrig vara säker då man kör på Åby. Open Stretch lockar fram fler spetssläpp än på andra banor. Tränaren Veijo tror dock inte själv på vinst utan ligger lågt.

Mer intressant är 7 Zio Tom Jet som tränaren låter nöjd med. Har en hög kapacitet och hittar Christoffer Eriksson ner i vettigt slagläge så tuggar man ner många på upploppet. Det gör också 8 Tom N´JerryDiamant som är en stark rackare. Båda har svåra spår men kapacitet så det räcker. Där bakom finns även nuvarande favoriten 5 Volita Go som öppnar bra men går både i spets eller bakifrån.

V86-2 Solvalla 2140m autostart

Rank: 2,6,1,3,7,4

Här kommer 2 Highspirit bli megalampa. Snabb från start, älskar att trava i spets. Hästen har nyligen bytt tränare vilket brukar göra gott. Hästen galopperade dock senast i en startrusning och hästar som kommer från galopp ska man vara försiktig med. Det är sen gammalt. Ett klassiskt spik eller många, där värmningen för favoriten blir viktig. Där bakom är det inte någon som tror på vinst direkt, men faller favoriten bort ändras läget och loppet blir otroligt öppet.

V86-3 Åby 2140m autostart

Rank: 5,6,2,3,15,10,8,13,12,9,1,7

Ett av omgångens mest öppna lopp och här garderar vi på så mycket plånboken tål. Här vill vi att det skräller rejält. Många tränare som tror på chans till skillnad från många andra lopp. 5 Sobel Jasmine med formtoppade Peter Untersteiner är hans bästa chans i loppet. Har även med 1 Borups Syren. Har varit ifrån en kort stund för lite återhämtning men är bra tränad, säger Peter. Vår ledare efter 500 meter och sedan ska hon slås.

Någon som kommer söka en bra position och bra rygg är intressanta 3 Thansai Bob som körs av Kolgjini-sonen Adrian och tränaren Lars I Nilsson kommer eventuellt att kasta på en jänkarvagn den här gången. Klart intressant och går riktigt bra när speeden får sparas in på upploppet. Där bakom är det väldigt väldigt öppet.

V86-4 Solvalla 2140m autostart

Rank: 4,3,6,8,9,1,10,5

4 El Fitzgerald var grym senast och blir berättigad favorit här. Däremot Jejje Palema är överspelad och tror knappast hon kan stå emot en sån som Fitzen. Någon som är väldigt intressant i det här loppet är 3 Thelma De Glatigne med Oskar J Andersson. Lär bli mindre spelad då hon gick dåligt senast, precis som många andra då banan var väldigt tung. Anna-Karin Rundqvist kastar på jänkarvagn den här gången och tror på bra chans. Ett lopp där man klarar sig bra på några streck eller så sätter man ner foten och spikar favoriten.

V86-5 Åby 3140m voltstart

Rank: 9,3,2,8,11,2,4,7,10,5,1

Överlägsen insats senast från 9 Vincent As och man blir lite småsugen att spika den. Men till 70% och med den galopphistoriken så måste man ju gardera. Med på lappen ska självklart Bergarn med 3 Fullpoint. Vi rankar ner 11 Bålsta Palema p.g.a. bakspår och aningen diffus form. Är lite småsugen på att ta med några rejäla miljonskrällar här som t.ex. 7 Fighting Joe som lättas i balansen och tränar låter uppåt på. Kliver de två mest spelade in i galopp så blir det öppet lopp deluxe, vilket inte vore helt oväntat.

V86-6 Solvalla 1640m autostart

Rank: 4,6,2,11,3,9,8,12,1

Kortlopp där det kan bli lite körning i starten. Eller så kommer 2 Leon till spets plättlätt och leder hela vägen runt om. Tränaren låter nöjd, men det är också en väldigt humörsbetonad travare, så ingen miljonspik. Flera med spetschans annars och den som kommer dit utan att lägga allt för mycket har goda chanser att leda runt om. 4 Hugo Gustivar Boko och 6 Timotee Journey har störst vinstchans men om tempot blir högt så kliver 11 Bossy Alley in i matchen som har en riktigt bra truddilutt på slutet.

Finns några bra till om man vill strecka på här och tror på en rejäl körning i starten.

V86-7 Åby 2140m autostart

Rank: 8,6,9,2,10,1

Är det så lätt att 8 Staro Leonardo bara tågar framåt vid starten och får överta för att sedan glida undan i spets? Så kan det mycket väl bli, men annars finns det några roliga skrällar att ta med. Som tex. 9 Hierro Boko, 10 Vikings Topline och 2 Pane Vino. Den sistnämnde har sett riktigt vass ut på sistone och stallet surrar om ett offensivt upplägg med framspår. Någon som kan sätta käppar i hjulet för favoriten är annars tysken 6 Out Of The Slums. Vunnit mycket i snitselns land men det är tuffare emot på onsdag Jag tror på släpp och en mindre bön för  lucka på open stretch.

V86-8 Solvalla 2140m autostart

Rank: 3,5,8,11,9,7,12,6

Ett lopp där 5 Wrongdoer är tidiga favoriten. Det är dock mycket tveksamt om man kommer till spets då 3 Ibra Sånna och Erik Adielsson är snabba ut. Peter Eriksson som tränar Wrongdoer är dock väldigt positiv och tror på väldigt stor vinstchans. Viktigt att hålla koll här på tonerna från Erik Adielsson och tränaren till Ibra Sånna, Sophie Ställberg, som för övrigt har 2 pallplatser på sina 3 startande hästar i år.

Där bakom döljer sig flera aktuella motbud om man bli gardera bredare i avslutningsloppet.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.