V86 system & analys till Solvalla/Jägersro 20 februari 2019

151

V86 Tips, Analys och Ranking i samarbete med MinAndel.se inför Solvalla/Jägersro 20 februari 2019

Då var det premiär för vårt nya tipssamarbete med MinAndel på V86. En grym kombination av travtippare med erfarenhet från stallbackar, travbanor och travtippande i allt från 15 till över 35 år! Här siktar vi högt på det underbara streckspelet V86.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

V86-1 Jägersro 1640m autostart

Rank: 7,3,5,9,2,6

Bästa hästen i det här lilla fältet är gästen från Holland, 7 Gina Schermer. Väldigt ofta är hästarna i riktig fin ordning då Ebbinge kostar på dem en resa till Sverige. Trots ett uselt startspår så behöver det inte vara så illa med tanke på det lilla fältet. Första tanken var att spika men några intressanta intervjuer och utrustningsändringar gör att vi garderar upp med några vassa motbud.

I spets kommer mest troligen 3 Kendra Silvio att sitta och på Jägersro är det extra fördel. Kan leda runt om. Från spår 5 kommer Queen Of Sand som var sämre senast. Tränare skyller på banan och säger att hon känns gudomlig i träningen. Hon måste med på kupongen. 9 Darling Harbour ska snart till avel och ägarna vill dra alla växlar på onsdag. Jänkarvagn och norskt huvudlag för första gången gör att det rycker i skräll-tarmen. Vill man gardera vidare är 2 Absolut Gehör nästa i ranken. Lill-chans på ledningen men varit från ett tag och formen är för diffus för att slösa streck.

V86-2 Solvalla 2140m autostart

Rank: 3,6,5,7,8

Ett lopp där många av motbuden till favoriten har fått svåra spår och har flera faktorer emot sig att det känns som att det enda rätt här är att spika den troliga ledaren 3 Dardanos med Oscar J Andersson. Men jag kan inte låta bli att ta med två ekipage till som känns intressanta för dagen. Första motbudet är gubben i lådan men 6 Sinfonia D´Amore som visat form en längre tid. Det andra motbudet är den statistiska vinnaren 5 Nicegift C.C som skulle kunna vinna från vinnarhålet. Stannar på tre streck.

V86-3 Jägersro 2140m autostart

Rank: 8,4,5,2,3,1,6,12,10

En favorit i 5 Cheerful Rivner som haft halsproblem samt inte är snabb ut i starten. Man vill säkert från stallet undvika en allt för tung resa och det finns risk för att det blir för långt fram. Istället så tittar vi vilka som gör upp om spets. Där hittar vi 8 Virgin Maiden som vi bedömer har högst spetschans trots det dåliga spåret. Stall Kolgjinis selar ut 4 Zoey Kronos efter vila och är snabb ut från start. Kan också komma till ledningen men frågan är om Lutfi släpper. Tveksamt med den tävlingsinstinkten, men kanske har han besinnat sig på äldre dagar.

Bakom där tar vi med 3 Call me Brodda som har kapacitet så det räcker. Likaså 2 Beautiful Kiss med Ken Ecce. Ett halvöppet lopp och vi garderar vidare så länge plånboken inte är tom.

V86-4 Solvalla 2140m autostart

Rank: 7,11,5,3,6,1,8,4,10,9,12

Låg klass, lärling- och ungdomslopp med spårtrappa. Pust! Bara dessa ord får travhjärtat att slå snabbare och hjärnan gå på högvarv. Ett mycket svårt lopp att lösa på förhand och här kommer vi gardera på. Att kusk och startspår får väga tungt i ett sånt här lopp är en vinnande strategi. Från stallen är det ingen som vågar skrika vinst rakt ut men vi veta alla att Emilia Leo är ett framtidsnamn inom Svensk travsport. Favoriten är också nedstruken ett spår vilket underlättar starten.

3 A’nana De Bohem lättas i balansen fram och 5 Alexia provas med rycktussar.

V86-5 Jägersro 2140m autostart

Rank: 3,4,5,7,10,8,1,11,6,2,12

Även här ett klurigt lopp med en häst från Holland och Ebbinge i 8 Kees Bokma. Har gått som tåget på hemmaplan men är nästan osynad här i Sverige. Vågar inte lämna den utanför kupongen. 3 Ferry Boko känns väldigt intressant, nu äntligen med ett vettigt startspår. Tillsammans med favoriten 4 Powderfinger så ser jag dom två med bäst chans men streckar på några till efter det.

V86-6 Solvalla 2640m voltstart

Rank: 3,8,9,6,10,11,5,2,6,7,1

Här är ännu ett spelintressant lopp där många hästar kan vinna. Flera kommer från uppehåll eller mindre bra prestationer. Några utrustningsändringar men inget som gäller vinstkandidater för min del. Favoriten Magic Cash är otroligt osäker även om han känns bättre på sistone. Tycker det vimlar av potentiella galopper och här kommer vi strecka på så mycket det går.

V86-7 Jägersro 2640m autostart

Rank: 5,2,1,6,3,4

Ett lopp över lång distans och med en favorit som lätt blir hetsig i ledningen och viss galopprisk känns det naturligt att gå emot, även om 1 Ferrari River har skyhög kapacitet. Men det är inga dåliga hästar bakom och 5 Juan vet vi ju är grym. Stall Kolgjini går som tåget och jag gillar Partizan Face som gillar långlopp Om man streckar vidare så ska 6 Just Wait And See med på kupongen. Gillar också distansen men behöver ett klassiskt rygglopp för att kunna vara med på upploppet.

Men här det dags att sätta ner foten för omgångens första spik och 5 Juan känns spelvärd då jag tror favoriten kommer få tunga ben på upploppet, om den inte redan galopperat bort sig.

V86-8 Solvalla 1640m autostart

Rank: 12,4,3,9,11

Storfavoriten 12 Zourane Koronos i avslutande avdelningen som återkommer efter uppehåll. Lägg där till sämsta spåret på kort distans och det luktar gardering lång väg. Jag tror dock att den här gången måste vi gå emot principerna då känslan för den här kanonkulan är av bästa slag. Jorma kommer per omgående att avancera fram till dödens och sen är det över för den här segerstaplaren. Från stall Nurmos låter det också som att hästen är i fin form direkt och är något utöver det vanliga.

Vi avslutar med två spikar i ett gammalt hederligt TV-system. Gillar du systemet så är du välkommen att haka på andelsspelet.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.