V86 tips & analys till Jägersro/Solvalla 6 mars 2019

243

Då var det dags för V86 igen tillsammans för vårt nya tipssamarbete med MinAndel. En grym kombination av travtippare med erfarenhet från stallbackar, travbanor och travtippande i allt från 15 till över 35 år! Här siktar vi högt på det underbara streckspelet V86.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

Här är vår analys och preliminära rank till Jägersro/Solvalla 6 mars som kan komma att ändras närmare start beroende på utrustningsändringar, stallinfo, värmningar och banunderlag. Närmare start kan man se ett uppdaterat system på ombudssidan under andelsspelet AlltOmTrav.info V86.

V86-1 Jägersro 1640m auto

Rank: 10,2,1,4,7,8,5

Kort distans och Jägersro brukar betyda att det körs om ledning. Här ser det upplagt ut för en spetskörning mellan 1 Vis Dell´Olmo och 7 Quatro Töll. Då öppnas det upp för spurtraketen 10 Ferry Boko som sett lysande ut senaste starterna. Flög fram senast och räckte nästan ända fram. Persson fick inte av huvan senast och kanske var det segern som rök. Solklart bästa draget i det här loppet och ett måstestreck på systemet. Skulle det ändå lätt bli ledningen för 1 eller 7 så är dom absolut att räkna med. Där bakom rycker man skorna på 2 Cody för första gången, men hästen kommer från en halsinfektion och är därmed lite klurig att bedöma.

Vill man gardera vidare så tycker jag 8 Key Largo med Ken Ecce känns lite småspännande. Sämsta möjliga läge och tufft emot. Men hästen verkar vara en vinnartyp, så råkar Ken hitta ner i slagläge och en bra rygg att gå med i, kan skrällen vara ett faktum. Många om och men, dock är hästen bara spelad till 2%. Värt att notera är att 4 Harry Ruda går barfota runt om för andra gången i karriären. Har dock sett väldigt blek ut.

V86-2 Solvalla 2140m voltstart

Rank: 7,5,1,6

Ett lopp som ser upplagt för favoriten trots att han står på 40 meters tillägg. Springspår och få hästar i loppet borde rimligtvis göra att han favoriten 7 Ritchie Ås har gott om tid att äta upp tilläggsmetrarna.

I ledningen kommer 1 Chieftain Takoda med Lennartsson sitta och hästen har kapacitet för att vinna det här loppet också, visade han senast. Men han är en van galoppör vilket drar ner chanserna en aning. Dock enda hästen på startvolten och kanske kan ekipaget hålla hovarna i styr.

Väljer man att inte spika favoriten så bör man gardera vidare med 5 Fonda Boko och 6 Herrera Boko. För Fonda Boko gäller kanske Norskt huvudlag för första gången och tränaren tror på chans. Bakom dessa hästar är det väldigt ihåligt. T.ex. 8 Diamonds Lucky som i stort sett bara är med för att få fler startpoäng.

V86-3 Jägersro 2140m autostart

Rank: 3,1,4,11,2 – alla

Kvällens öppnaste lopp då det väntas startrusning från flera ekipage. Det syns också i insatsfördelningen då det är väldigt jämnt. Här får vi har fingertoppskänsla närmare start för att veta vilka vi ska plocka med. Men känns rätt att ösa på med streck här. 4 Spring Alone kan ta ledningen då hon är väldigt snabb ut, men det är även 1 Taiga Woodland där tränaren låter väldigt uppåt.

Där bakom startrusningen så lurar några extra spännande ekipage. 2 Global Workaholic och 11 Terminator Face som blir att räkna med om farten hålls uppe. Som förstahäst tror jag på 3 A Leth Life med Henriette Larsen som visat fin form en längre tid. Men det har även många andra. Kan du heltäcka loppet så gör det.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

V86-4 Solvalla 2640m autostart

Rank: 1,6,5,11,14,4,2

Långlopp och spårtrappa! Här kommer omgångens andra öppna lopp med en svag favorit i 5 Jaguar Tooma. Han kan absolut vinna men ingen spik för mig då travet flöt dåligt senast. Där bakom finns det ett gäng möjliga vinnare. Hittar 1 Gadget de L´iton ut från innerspåret ska den räknas. Kanske tar sig 6 B.B.S. Hudson till spets och blir då farlig, så länge han håller sig i trav.

På bakspår hittar vi några hästar med kapacitet men med diffus form. Mellander ligger lågt med alla sina hästar, men där får man hålla utkik på utrustningsändringar. Det brukar vara en bra indikation att Stefan tror på chans om skorna rycks eller helstängt huvudlag åker på. Någon som kanske provar ett helstängt huvudlag är Petter Karlsson och 14 B.G Arne och skulle det klaffa från det svåra läget så tror jag att den absolut ska räknas. Gillar även 11 Appreciated som har kapacitet som det räcker, enligt tränaren Marcus Lindgren. Här streckar vi på om det inte kommer fram någon riktigt intressant information på de tidiga ekipagen.

V86-5 Jägersro 2140 voltstart

Rank: 12,3,13,11,9,1,6

Ett lopp med flera starka ekipage på tillägg som man skulle kunna välja att spika. Men här finns också två ekipage som ser otroligt spelvärda ut. 3 Cexter Bob som är gång och kommer få en bra position. 12 Jessica Highness blandar och ger i prestation men kapacitet för att slå alla här finns. Då insatsfördelningen ser ut som den gör just nu rankas dessa två ekipage upp. Störst vinstchans har dock 13 Sevilla och 11 Everton. Den av dom två som får rygg på den andre under slutvarvet har mycket goda chanser att vinna. Dock som alltid från bakspår, risk för strul.

Bäst på startvolten är nog Il Boscaiolo med Adrian Kolgjini. Kommer nog avancera tidigt och får han överta ledningen blir han tuff att knäcka. Går eventuellt med rycktussar för första gången.

V86-6 Solvalla 2640m voltstart

Rank: 10,4,2,15,12,8,9

Ett nytt lopp på stayerdistans och vi har inte glömt intrycket på 10 O.P.Q.C senast då han hade rejält tryck under dojjorna. Sånt kan man inte släppa direkt och när favoriten hade problem med hov senast känns det frågetecknet större. Däremot 4 Living the Dream och 2 Laptop Alley känns som heta segerbud om det klaffar det minsta. Den senare av de två kommer nog att hitta till ledningen och där sitter ekipaget bra. Har inte förlorat från ledningen förutom näst senast då han galopperade bort en klar seger.

Om barfota blir möjligt så ska absolut 8 Fred Cobra och 9 Bison Spiro med då förväntas effekt är av det kraftigaste laget.

V86-7 Jägersro 2140m autostart

Rank: 10,4,2,9

När vi såg startlistorna tänkte vi att 2 Frankie Brodde ska spikas. Men att insatsfördelningen skulle vara uppåt 70% fanns inte på kartan. Det går ju inte att spika då. Kanske glider procenten ner rejält närmare start. Gick ju annars urstarkt senast efter galopp och känns fin i träning. Men till 70%? Då får vi bara säga tack och gardera på. 10 Great King Wine som körs barfota fram och med goda förhoppningar. Där bakom så kan 4 Xlnt Chili Tripel vinna från vinnarhålet med lucka. Kanske kan 9 Mr Lindy komma till spets och då blir det lite intressant. Med på lappen om vi inte spikar 2 eller 10 här utifrån rätt insatsfördelning.

V86-8 Solvalla 1640m autostart

Rank: 3,2,5,6,7,9,10,1,12,4

Avslutningen känns aningen öppen. En klar favorit i 6 Deep Pockets som avslutade fjolåret på topp. Men det var med barfotabalansen som utvecklingen kom ifjol och nu på onsdag blir det skor på. Minustecken där tillsammans med ett startspår en bit ut på vingen gör det inte självklart att avancera framåt i starten. Kan bli långt fram i detta kortlopp om man inte tar dödens omgående och det känns lite tveksamt. I ledningen ser vi initialt 2 Anddontsayitsover med Kevin Osarsson där hästen är väldigt humörsbetonad. Har han vaknat på rätt sida kan det bli åka av. Bra med där framme är också 3 Copaca Banana som kanske kan bli släppt till ledningen. Båda två är riktiga smällkarameller till skrällar och vinner någon av dem så skjuter utdelningen rejält i höjden. En annan smällkaramell är 5 Mr Planner som inte fick det att fungera senast på grund av underlaget men har riktig toppform annars.

Deep pockets ska såklart med på lappen och här streckar vi gärna på så långt plånboken räcker, om ingen annan ny info dyker upp under onsdagen.

För att köpa in er i V86-systemet klickar ni på följande länk: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=76249

Preliminärt system läggs upp runt 16.00 imorgon onsdag på ombudssidan och justeras fram till start.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.