V86-tips och analys till Solvalla/Åby 27/3

150

Dags för en ny V86-omgång och det känns som att det är dags för 8 rätt igen. Så här tänker vi initialt kring loppen. Du köper in dig i systemet hos Torsviks Tobak via den här länken: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Då kör vi!

V86-1: Åby 2640m auto

Rank: 1,9,3,7,4,10,5,8

Lite tuffare emot den här gången för 1 The Real Face som såg riktigt fin senast. Alltid haft kapacitet men har varit svår att få till, men nu verkar man vara på rätt väg. Så länge han hittar ut från spår 1 så tror vi att det här är hästen att slå. Skulle han få överta ledningen så är det öppet mål.

Bakom finns flera motbud där 9 Arvid S.H är en segervan häst men frågan är hur formen är och om bakspår passar bra. Mer intressant ser streckmässigt ser 3 Just Above ut. En pansarvagn som lever på sin styrka men som lätt stressar upp sig. Håller den sig på benen i starten så blir vi inte förvånad om den är med och strider om vinsten. 7 Wally Cocktail är också bättre än raden och ska med vid gardering. Dessa två är streckat på 1 respektive 2%. Håll i hatten

V86-2 Solvalla 2140m auto

Rank: 9,5,8,4,2,1,11

Möjlig spik och klar förstahäst i nuvarande favoriten Gambit Brodde. I Våra ögon överlägsen kapacitet i det här gängen. Dock så galopperade han nyligen ute i spåren från bakspår, vilket gör att vi tvekar. Lugauer går också som tåget, vilket lockar.

Där bakom är 8 Dream Cash med Oscar J Andersson mest intressant då den bara är spelad till 3%. Absolut kunnande för att vinna det är loppet, men då krävs det att kusken hittar ner i ett vettigt läge från ett svårt startspår. Nästan jämnt spelad med favoriten är 5 Kid You Not från Stefan Melanders stall. Inte imponerat särskilt på oss tidigare men det såg bättre ut senast. Men överspelad i vår bok.

V86-3 Åby 2140m auto

Rank: 4,1,5,2,6,8,10,11

Favoriten 4 Scorzone har bäst chans i loppet, men inte till 45% som den är spelad på nu. Får den överta spets, vilket är troligt, så har den dock goda chanser att vinna. 6 Tengil Face besitter högt kunnande men inte fått till det tidigare. Nu ändrar man i hur han är skodd och stallet har förhoppningar. Osäker, men kan blixtra till. Rygg ledaren är en eftertraktad position på Åby och där kan 1 Aurore D´inverne, 2 Slade H.H eller 5 Marys Overandout hamna. Fördel Slade H.H och högre spelvärde om man måste välja mellan de tre

V86-4 Solvalla 2140m auto

Rank: 3,6,4,11,12,8

En storfavorit i 3 Joyeuxanniversaire som är motiverad. Ser ut att komma till spets och har rätt utvecklingskurva. Lite väl hög spelprocent i dagsläget för att kunna spika, men kanske om den sjunker närmare start.

Annars ett ganska jämnt lopp där man vill ta med flera hästar. Någon man inte får missa är 6 Landing Gear som man ska köra barfota och som Melander låter uppåt på. Melander ger Landing Gear större vinstchans än hans 12 Digital Track som är väldigt mycket mer spelad.

Från rygg ledaren kan 4 Dessert bli farlig då den besitter en vass speed.

V86-5 Åby 1640m auto

Rank: 6,9,4,3,5,1,7,2,10

Ett kortlopp där det luktar körning mellan flera hästar. Kan vara så enkelt att favoriten 9 Queen Of Sand bara vinner. Men det finns flera nästagångare som vi vill ha med på kupongen. Speciellt Uappa Di Azzurra som sett taggad ut. Barfota runt om och ny kusk bakom hästen. Förutom den har vi haft ögonen 1 Amphibian Madness som kanske kan hålla upp rygg ledaren, trots det vanligtvis kluriga innerspåret på Åby.

Skulle 5 Luxury Tile komma till spets utan en utdragen spetskörning blir hon svår att plocka ner för favoriten.

V86-6 Solvalla 2140m auto

Rank: 3,4,7,8,5,11

Ser upplagt ut för 3 Prinsen One att komma till spets. 1 Day of Love är det väldigt hög galopprisk för och 5 Andthedanceisover gör årsdebut och ska köra lugnt. Väl i spets ska Prinsen One slås och det kan hålla hela vägen.

Annars vill vi gärna ha med 4 It Happened Again som har smällform och som med rätt rygg städar av alla på upploppet. Favoriten Hugo R.C. är också att räkna med men lär inte komma till spets här. Sårbar trots god vinstchans. Likaså är 8 Vincent Chase sårbar med spår 8 och man kan också skönja ett visst tapp i form de senaste starterna.

V86-7 Åby 2140m auto

Rank: 3,5,7,8,11,13

Här ser det verkligen ut som att favoriten bara kommer vinna. Såg ruggigt fin ut senast. Tränaren Lövgren har höga tankar om hästen. Tror hon kommer vara ännu bättre än senast då hon lekte med motståndarna.

Om inget oförväntat händer här så är det en spik. Alternativt att hon blir så stor favorit att det motiverar gardering. Bör ligga runt 60% som hon gör nu.

V86-8 Solvalla 2140m auto

Rank: 3,4,10,1,5,6,2,7

En öppen avslutning med flera riktigt fina hästar som gör premiär för året gör det svårt att ranka det här loppet. Här vill vi plocka med fler än de tre mest spelade 10 Heart of Steel, 4 Eldorado B och 3 Milliondollarthyme. Alla hade ett bra år 2018 och har tränat på bra under vintern. Men som alltid är formen diffus vid premiären.

Men andra hästar med tydlig toppform är 5 Tobacco och 1 O.P.Q.C. Dom vill vi inte spricka på. Däremot känns 7 Uppohoppa överspelad med ett dåligt utgångsläge och med lite sämre prestationer på sistone. Även 6 Forecast är med skrällchans här.

En preliminär rad kommer läggas upp på Torsviks Tobak ombudslag på ATG-Tillsammans runt 16.00 onsdag.

Haka på i jakten på miljonvinsten!

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.