Våren är här!

210

TILLISTUSING

Förra veckans spel på Foot on the gas blev inte vad jag hoppades på. Hästen var inte alls på humör för att trava överhuvudtaget så då var det spelet borta.  Vinnaren i loppet var också lite bättre än jag trott och det är tveksamt om mitt spel haft någon chans ens om den varit på det rätta humöret.  Men det är bara att ta nya tag.

I almanackan läser jag den 16 mars i morgon och det borde innebära att våren ska vara på gång.  Ett säkert vårtecken är ju när svanen är tillbaka och det är den känslan jag går på när jag hittar lördagens spel.

I V-75 1 startar Zizou Limburgia för vår egen svan(stedt).  I dagsläget ser det ut som spelarna helt glömt bort denna häst. Jag har mycket svårt att se den här hästen förlora. Glöm inte bort förra våren när Svanstedt  slentrianmässigt vann nästan hälften(kändes det som) av V-75- loppen. Hästen har toppform och har enligt ”Svanen” aldrig känts så fin som nu. Favoriten Breedlove kommer från Lähdekorpis stall och det är ju ett nästan lika säkert vårtecken att det stallet  brukar tappa formen. De norska tipparna kommer säkert att spela mycket patriotiska spel också, vilket gör att oddsen på våra egna kan bli lite högre än vanligt.

Jag hoppas på att få upp mot 10 ggr pengarna men är fullt nöjd med 5 ggr. Spelar lite högre denna gången då känslan är god.

Flyg högt Åke!

Kvar att spela för innan veckans spel: 2 112 kr

Veckans spel: Häst nr 9 Zizou Limburgia, V-75-1 (momarkens lopp5)   300 kr vinnare.

Kvar att spela för efter veckans spel: 1 812 kr

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDagens Dubbel Momarken 16/3-2013
Nästa artikelInför V75: Hamre – Norsk härförare i Unionskampen

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.