Åby-trippel på födelsedagen!

22

abytrippel

Halmstads Håkan K Persson var fredagens kusk när Åbytravet värmde upp inför lördagens V75-tävlingar med Åby Stora Pris.
Grattis till en trippel på födelsedagen!
– Tack! Fantastiskt roligt. Jag vet inte om jag tagit en trippel tidigare.

Håkan K Persson, som fyllde 47 på fredagen, körde tre hästar på Åby och blev hundraprocentig. Första segern kom bakom egentränade Loke Chibabba som skrällde i V65-avslutningen och fixade så att en spelare på ATG.se blev ensam med sex rätt. 1 053 732 kronor blev vinsten till spelaren från Södermanland. Systemet kostade över 2 000 kronor.
I lopp 8 blev den ny skräll för Håkan K Persson tillsammans med Flo Rida Sea, som tränas av Henrik Södervall. I lopp 11 var det sedan dags igen för Loke Chibabba i ett skiljeheat mot Peter Untersteiners Thengill. Ett skiljeheat som Håkan K Perssons häst defilerade hem på utmärkta 1.12,9 över sprinterdistans sedan Thengill galopperat tidigt.
– Jag kunde faktiskt inte köra mer sakta med honom. Han var riktigt på tårna i dag, sa segerkusken.
Tre segrar på tre starter. När tog du en trippel senast?
– Jag vet faktiskt inte om jag gjort tidigare, kanske på Axevalla. Stallet har tagit tre segrar tidigare, men jag är osäker om jag gjort det som kusk.
Nu blir det lätt att fira födelsedag.
– Ja, vi har planerat att gå ut och äta, familjen.

En chans på V75
Håkan K Persson har en häst till start inom V75-spelet på Åby på lördagen och vi är förstås nyfikna på Remember My Name (V75-4).
– Allt känns bara bra. Jag körde ett tufft jobb med honom i går och han känns fin. Läget med innerspår bakom bilen är bästa tänkbara. Johnny Takter som kör och han får bestämma taktiken, men han brukar vara offensiv och jag har en häst som går bra i ledningen.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.