”Är mitt drag i omgången”

30

M.T. King Of Cash är storfavorit i V75-2 på Åby.

Men stortränaren Stefan Hultman tror på en annan häst i loppet.

– De hårda kan spika 9 Global Signature, säger han i sitt tipsprogram Hultmanalysen.

På lördag drar V75-cirkusen västerut. Tävlingarna avgörs på Mölndalsbanan utanför Göteborg.

I stortränaren Stefan Hultmans tipsprogram ”Hultmanalysen” så går han igenom V75 lopp för lopp och bjuder på två spikar, ett lås och ett drag.

”Superintressant”

I V75-2 tror många spelare på Johan Untersteiner och M.T. King Of Cash som blir klar favorit.

Hultman är av en annan uppfattning.

– En som jag tycker är superintressant i det här loppet är 8 Global Signature. Det är mitt drag i omgången. Det är sex procent på honom alltså. Han var jättefin när han satt fast i finalerna på Solvalla i juldagarna. Senast på Färjestad var han ruskigt bra. Han blev hängandes i tredjespår första 800 metrarna, sen valde Kenneth att backa ner sist, och blev fast med krafter kvar. Jag tror och hoppas att han kommer till nu, säger Hultman.

Och tillägger:

– De hårda kan spika honom.

”Riktigt fin”

V75-7 är ett högklassigt bronsdivisionslopp. Där går Stefan emot en till favorit – och spikar Peter Untersteiners 2 Hades Håleryd.

– Jag väljer att spika mig ur det här loppet. Jag spikar 2 Hades Håleryd som jag tycker har varit riktigt fin på slutet. Min analys ter sig på att jag tror att han tar ledningen och tar emot 5 Master Crowe.

 

SPIK:

2 Even’s First Boy (V75-1)

2 Hades Håleryd (V75-7)

LÅSET:

3, 4, 10 i V75-5.

DRAGET:

8 Global Signature i V75-2.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Ӏr mitt drag
i omgången”

Föregående artikelVärldens hetaste häst till Elitloppet
Nästa artikel”Haft få hästar med så jäkla fin vilja…”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.