”Är mitt drag i omgången”

28

M.T. King Of Cash är storfavorit i V75-2 på Åby.

Men stortränaren Stefan Hultman tror på en annan häst i loppet.

– De hårda kan spika 9 Global Signature, säger han i sitt tipsprogram Hultmanalysen.

På lördag drar V75-cirkusen västerut. Tävlingarna avgörs på Mölndalsbanan utanför Göteborg.

I stortränaren Stefan Hultmans tipsprogram ”Hultmanalysen” så går han igenom V75 lopp för lopp och bjuder på två spikar, ett lås och ett drag.

”Superintressant”

I V75-2 tror många spelare på Johan Untersteiner och M.T. King Of Cash som blir klar favorit.

Hultman är av en annan uppfattning.

– En som jag tycker är superintressant i det här loppet är 8 Global Signature. Det är mitt drag i omgången. Det är sex procent på honom alltså. Han var jättefin när han satt fast i finalerna på Solvalla i juldagarna. Senast på Färjestad var han ruskigt bra. Han blev hängandes i tredjespår första 800 metrarna, sen valde Kenneth att backa ner sist, och blev fast med krafter kvar. Jag tror och hoppas att han kommer till nu, säger Hultman.

Och tillägger:

– De hårda kan spika honom.

”Riktigt fin”

V75-7 är ett högklassigt bronsdivisionslopp. Där går Stefan emot en till favorit – och spikar Peter Untersteiners 2 Hades Håleryd.

– Jag väljer att spika mig ur det här loppet. Jag spikar 2 Hades Håleryd som jag tycker har varit riktigt fin på slutet. Min analys ter sig på att jag tror att han tar ledningen och tar emot 5 Master Crowe.

 

SPIK:

2 Even’s First Boy (V75-1)

2 Hades Håleryd (V75-7)

LÅSET:

3, 4, 10 i V75-5.

DRAGET:

8 Global Signature i V75-2.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Ӏr mitt drag
i omgången”

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.