Både lunch och kvällsmat

217

Midsommar till ända vilket är en aning vemodigt då jag tycker man kunde fira det lite oftare. Ur ett rent metrologiskt perspektiv blir det givetvis svårt att genomföra. Men känslan av att det nu vänt och att vi går mot mörkret igen skapar en viss stress. Det är ju tur att man har semestern kvar framför sig.

En superpräktig vabb idag öppnar upp för lite bloggande. Har tyvärr inte hunnit med något präktigt leverne så ni får hålla tillgodo med några travtankar. Tänker bjussa på både lunch och kvällsmat.

Solvalla bjuder på luchen. Jag sätter mig till bords och spikar både i LD1 och LD2. Quangaroo Zet gjorde årsdebut i april och var fyra i mål. Sedan var det ingen start förens i juni och då blev det seger och sänkning av rekordtid. Läget är lite vanskligt, i synnerhet över dagens distans, men jag tror Danne sitter bakom vinnaren oavsett. Tycker fyraåringen verkar förnuftig och tvekar inte.

7

I LD2 hittar jag ännu en favorit som blir svår att slå. Idi sprang också rekord senast och vann med någon längd. Jag darrar en aning på denna spik då det är ett jämnare lopp i mina ögon. Chansar dock och drar endast ett streck!

4

Hoppas på en sex sju gånger på den dubbeln.

På Halmstad ikväll spelar jag för vinsten som jag redan räknat in… Sugen på en fräck spik i DD1, men tvingas erkänna att Luddes häst är lite för bra för att lämnas utanför. Kanske har spikat färdigt för idag också med tanke på Lunchdubbeln. Tar också en riktig rysare i Poppy Hills vid sidan av den möjliga chansspiken 3 Chat Chip.

3,5,7

Finders Keepers är en gammal favorit och måhända är det med färgat sinne jag streckar den först. Men gamlingen presterar ännu och är absolut värd ett streck. Skippar favoriten som jag tror sitter fast på innern hela loppet. Tar med Morten och jätterensaren 4 Nouvelle Pelle som sprang fort i kön senast.

4,6,9

Nicklas Svalmark

Föregående artikelJanne Jackpot och Midsommarsjuttifemman
Nästa artikelFem tippar V75 – Färjestad 30 juni

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.