BBS Sugarlight en tisdag

177

TRAVDDBLOGGEN För ett år sedan hade ingen höjt speciellt mycket på ögonbrynen över att 7 BBS Sugarlight springer på Axevalla en tisdagkväll. Men han är väl ändå årets komethäst (även om han tränas i Norge och är norskägd) och en favorit hos många travälskare. Ikväll ska han ut över sprintdistans och få med sig 100.000 nya kompisar hem till skattkistan. Men är det verkligen spets och slut? Åke Lindblom har ju 4 I Saw You med i loppet, släpper han verkligen? Nu tror jag visserligen att BBS Sugarlight knäcker honom från dödens, blir faktiskt besviken om han inte gör det. Men kommer han hålla undan till seger över Axevallas långa upplopp? Nu sitter ju dessutom 10 Reven d’Amour direkt i andraspår då han är nedstruken till niondespåret. Jag tror han kan nypa av den stora favoriten till slut om tempot hålls uppe.
Men innan Ullbergs Minne som DD-2 heter så ska DD-1 avgöras och det är ett desto mer öppet lopp. 2 Thats My Pal rapporterar Anders Svanstedt att man har gjort en hel del förändringar med i hans rutiner. Jag tycker det låter spännande och det är ju en rätt så bra häst som absolut duger här. 5 Passway Ans är van rätt så tufft motstånd och ska räknas tidigt här. Favoriten 9 Dakota Chip vet jag inte om jag köper rätt av. Bakspår och ett par bra mot, jag tycker han är för stor favorit. Sista strecket till 10 Top Model som är i fin form och får Björn Goop i vagnen. Känns som ett typiskt lopp som BG vinner genom en av hans sylvassa finishkörningar. Det är magi i de där körhänderna.
DD-2 har vi redan gått genom och det kommer nog inte som en överraskning att jag låser loppet med BBS Sugarlight och Reven d’Amour.

DD-1: 
2,5,9,10
DD-2: 7,10
Min raka DD: 5-7
Min roliga DD: 2,5,10-10

Tror att Peter Untersteiner vinner V64-1 med 8 Photoboy trots spåret.
7 Carlos Santana i V64-4 gillar jag. Tror han är starkast till slut.

Lycka till! 

Föregående artikelFem tippar V75 till Eskilstuna 1 november 2014
Nästa artikelDags för topptravarna att samlas i Paris

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.