Bergsåker/Solvalla dubbel

158

TRAVDDBLOGGEN

Att spela favoritdubbeln ikväll är inget alternativ för min del men det är nog den bistra sanningen. Men jag tänker chansa ett par guldslantar på två kombinationer med favoriten 2 Poker Kronos i DD-1 mot 2 Future Love och 9 Pave The Way i DD-2. Poker Kronos återgår till ”trygghetsbalansen” säger Bergh (samma balans han vunnit lopp med) och då bör han vinna detta loppet oavsett position. Vad gäller favoriten 3 Quality Questioned i DD-2 så tycker jag inte han imponerade våldsamt senast. Han är säkert lite bättre till denna starten men av de två dubbelfavoriterna så tycker jag han är den svagare och därför testar jag att fälla honom.

DD-1: 2 Poker Kronos
DD-2: 2,9
Min raka DD: 2-2

En rätt så trist V86-omgång spelmässigt, ja förutom att det finns lite jackpotslantar att slåss om såklart. Men det kan bli en riktig favoritparad och det finns risk för en ny jackpot. Men det är höst och vädret är lite ruggigt och det har ju hänt förr att ett par favoriter fallit på V86 och då springer värdet snabbt iväg. Kul att se avdelning två som är ett lopp över mastiga fyra kilometer. Favorit blir 13 Mellby Viking som väl inte håller toppform men som är såpass bra att han bör slå detta motstånd även med 85% form. Vill man gör ett frest att fälla får man strecka en hel hög bakom men glöm inte bort 6 Foot On The Gas i så fall. Rätt som det är så slår Tarzans armada till och överraskar.
V86-3 känns öppet bakom favoriten 8 Pledge Allegiance. 9 Cash’em Online och 12 Sam Forget spelar inte jag utan vid gardering.
8 Traveling Man tror jag käkar upp motståndet i avdelning fyra.
11 Party Boat Hanover i V86-6 är lite upp och ner i prestationerna men i nuläget är hon streckad på under 10% och det tycker jag är spelvärt.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelÅtta miljontips inför V86 och Superjackpot
Nästa artikelV86 Solvalla/Bergsåker 15 Oktober

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.