Bornholm

259

Valborg bländar med sitt vårgrin och man känner att det blir hetare och hetare travtävlingar för varje helg som går. Senast var det Sanity som visade upp sig och som alla noterat så är det en given elitloppshäst. Kvällens löp på Hagmyren håller kanske inte riktigt samma klass men jag tycker mig ha hittat en spelvärd bong.

DD1

Bosse Eklöf vinner detta bakom Remelden. Tävlar jämt och fint och gillar tuffa utmaningar. Tar dock med några fler eftersom kallbloden aldrig springer som jag vill. Månprinsen, Feseth Nils och ett par till åker med på stora bongen.

DD2

Mazerati IT vinner väl hur enkelt som helst men jag chansar bort den. Knepig häst bakom bilen och årsdebut gör att jag vågar. Satsar istället på en chansspik. Castor Race med katten Jansson i vagnen borde ha bra möjlighet att vinna. Om Mazerati inte fungerar alltså. Finns väl egentligen några till men jag nonchalerar det faktumet och lämnar in.

2,4,5,8,10

3

Rak

10

3

Johan

Var ju iväg på en tripp till Bornholm med havsöring i sikte. Jag lyckades bara reta firrarna att simma med in medan polarna hivade upp silverblanka fiskar i parti och minut. Frustrerande så jag blev tvungen att hitta ett öl och ginfokus…

Johan

Bornholm var imponerande. Vackert, många lättillgängliga fiskeplatser och vansinnigt gott om fisk. God bira och hyfsat boende till bra pris gör också att det säkert blir flera resor.

lilljohan

Ingen av fiskarna nådde över tre kg men de ni ser här på bloggen var strax där under.

Den där förbannade köksrenoveringen tar långsamt knäcken på mig. Fint blir det men det känns som man aldrig blir färdig. Bloggen har legat i träda och jag kan inte säga att jag just nu skönjer mera tid för den. Skriver ett par rader idag bara för att det är så förbenat tråkigt att slippa snickerier.

Men nu kommer jag inte undan längre.

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

2 KOMMENTARER

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.