Breeders Crown finaler

208

TRAVDDBLOGGEN

Tråkigt nyhet inför morgondagen är att Ivar Sånna dessvärre är struken pga förkylning. Därmed är det fördel 2 Charrua Forlan i DD-1 men någon spik är han inte för mig. Finns gott om fynd bakom och jag måste testa att fälla honom. 1 Alkalizer Am tycker jag det låter riktigt spännande kring. Garanterad en bra resa från innerspåret, se upp! 5 Rokkakudo har jag jagat i några starter nu och han kan definitivt överraska här. Tar även med 4 Sir Ratzeputz som håller bra till andraplatsen bakom Ivar Sånna i kvalet.
I DD-2 tänker jag spika 1 Emmet Brown som imponerade lite i kvalet. Jag tror han är sin egen värsta motståndare och håller han sig bara på benen så tror jag han spårar runt om.

DD-1: 1,2,4,5
DD-2: 1 Emmet Brown
Min raka DD: 2-1
Min roliga DD: 1,4,5-1

2 Xenia GT är klart bortglömd i V75-1. Med lite tempo kan hon absolut överraska.
4 Shadow Woodland i V75-2 hade jag inte sett innan senaste loppet och jag gillade verkligen intrycket. Känns som en befogad favorit även om han möter en riktigt bra sprinter i 7 Slide So Easy. Kenneth Nielsen sitter väl inte och sover bort loppet denna gången…
V75-3 som är breeders crown final för treåriga ston tycker jag är ganska öppen. 11 Baharat har ett ruttet läge men här tror jag det kommer en kuse laddad till tänderna. Naturligtvis krävs det en hel del tempo och klaff på vägen men hon är absolut skrällduglig här. Varning!

Lycka till! 

Föregående artikelV75 resultat lördag 1 november 2014 från Eskilstuna
Nästa artikelSpets och slut för Emmet Brown på EXTRA V75?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.