Charlotte Kalla – En vinnare även på V75!

284

charlotte kalla olympiatravet

Charlotte Kalla är en stjärna i skidspåren och även på V75-tips!

I samband med Olympiatravet på Åby visade OS-drottningen att hon även är en mästare på trav.
– Det är det största jag vunnit, sa OS-drottningen som vann 6 427 kronor på V75.

I ATG:s tips Fem Tippar V75, där fyra kuskar/tränare och en kändis tippar ett V75-system på å 240 rader så lyckades Charlotte Kalla få sex rätt.
Det var nervöst på Åby inför den sista V75-avdelningen. Charlotte Kalla, som var på plats för Olympiatravet, hade sex rätt och spik på hästen Mr Pellegrino som tog ledningen i loppet. Men hästen tröttnade i sista sväng och Charlotte Kalla fick nöja sig med sex rätt på sitt system, som dessutom innehöll elva rader med fem rätt.
Utdelningen på sju rätt blev 1 215 481 kronor. Sex rätt gav 3 809 kronor och fem rätt 238 kronor. För Charlotte Kalla blev det en vinst på totalt 6 427 kronor.
– Är det sant! Det är det största jag vunnit. Tidigare hag jag bara vunnit någon hundralapp, sa skidstjärnan och avfyrade sitt leende.
Vad ska du göra för pengarna?
– Vi ska vara kvar i Göteborg i natt och jag är faktiskt sugen på att gå ut och käka något riktigt gott i kväll. Jag ska prata med min sambo.
Charlotte Kalla spelade även vinnare på Solvato som vann Olympiatravet.
– Jag tror det är fjärde eller femte gången jag är på Olympiatravet. Det känns nästan som att våren börjar med Olympiatravet. Hästarna är fantastiska atleter.

Nio miljoner kronor till svenska idrottare
Olympiatravet har körts sedan 1979 och som vanligt fick Sveriges Olympiska Kommitté och Sveriges Paralympiska Kommitté varsin check av ATG. I år var travets bidrag till våra svenska idrottare sammanlagt 9 065 214 kronor. Totalt sedan 1979 har ATG via sina V75-spelare bidragit med 219 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson

 

Föregående artikelSebastian K har kvalat på Meadowlands! Se loppet här!
Nästa artikelLunchdubbel Halmstad 28/4-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.