Dagens Dubbel Åby 26/6-2014

128

DDTIPSET

 

Jag tar fem hästar i DD-1: 1 Super Karma, 4 Monte Major, 5 Wink Spot, 10 Fore Candy och 11 Super Yankee. Jag tror en del på Super Karma men han är väl ingen blixt från start så det måste lösa sig på vägen. Varning för Fore Candy som har lopp i kroppen efter lång frånvaro. Såg fin ut i årsdebuten men lite seg. Bör ha tagit ett steg framåt med det loppet.

Var inne på att spika 6 Mermaid Ås i DD-2 men väljer att dubbla med 10 Simb Ruby som nu är nedstruken till niondespåret. Det kanske är så att 1 Backfire och 2 The Divine Miss F sitter i spets och i rygg på ledaren och gör upp om segern. Men det är två fyraåringar som nu möter tuffa ston där några är härdade i stoeliten och jag tippar efter teorin att hårdheten fäller avgörandet här. Mermaid Ås är snabb från start och jag hoppas hon får en ryggresa men jag är inte helt främmande för att hon kan göra loppet själv.
Simb Ruby har två snabba ryggar att välja mellan och hon har en sylvass avslutning när hon får gå på rulle. Jag blir inte överraskad om Mermaid Ås och Simb Ruby är etta och tvåa i mål och jag testar en tvilling.

DD-1: 1,4,5,10,11
DD-2: 6,10
Min raka DD: 1-6
Min roliga DD: 1,10,11-10

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLannem Silje kommer till Kallblodsdagarna
Nästa artikelDukat för Travfest i Halmstad!

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.