Dagens Dubbel Åby/Solvalla 26/3-2014

333

DDTIPSET

 

Lunchen idag blev en trevlig historia. Min roliga LD gick in då 11 Eldfaksen gjorde ett mycket fint lopp i LD-1 och i LD-2 skötte sig 3 Diego M.Boko och då var det ingen som kunde rå på honom. Lunchdubbeloddset blev smaskiga 120,93! gånger degen och det är det högsta oddset som mitt tips har gett, så här långt. Nu jagar vi nya rekord!

 

2 Nimbus CD i DD-1 såg äckligt bra ut senast och avslutade sista varvet i farter som visar att han är i mycket bra form. Men det är inga blåbär han möter och man kan nog räkna med att sluttiden kommer bli smaskig. 1 Rolex Bigi är en häst som jag verkligen gillar men jag står över honom denna gången då det låter som att han inte är supervässad inför uppgiften. 3 Radieux får däremot en chans, han var mycket fin senast. Och naturligtvis ska 4 Aperfectyankee passas. Han gick ett banjobb på Solvalla förra veckan och såg väldigt fin ut. Vinnaren av Peter Haughton Memorial 2012 kommer säkert göra ett bra lopp och kan absolut vinna.

DD-2 är ett rätt så trevligt och ganska öppet lopp. Jag köper inte helt 5 Nato Dream som favorit. Jag är inte övertygad om att han får spets och då känns han sårbar. Jag är lite inne på att Fredrik Persson spetsar med 2 Caliber TT och sedan hoppas jag han testar där. Hästen är i bra form och kan vinna om han inte får alltför hård press. Men det kan bli tufft tempo med en hel armada av Melander/Lundström tränat och därför dubblar jag med 9 Prey Frontline. Han har bra startrygg och är tillbaka med lopp i kroppen. Om Caliber TT sviker så tror jag att Prey Frontline räddar mig.

DD-1: 2,3,4
DD-2: 2,9
Min raka DD: 2-2
Min roliga DD: 3-2

V86-1 ser ut att bli en duell mellan 2 Reckless och 4 Headhunter men vill man ha med en riktig stänkare så ska man passa 3 Midnight Over. Han har gjort två starter under sadel i montén och ibland kan det ge en positiv effekt när man hänger på sulkyn igen. Tvilling med honom borde ge bra odds.
3 Disney Tooma är min vinnare i V86-2, chansspik för den tuffe.
V86-3 är ett rätt så bra stolopp och jag tror det kan bli bra tempo. Jag spelar inte utan 5 Working On A Dream och mitt drag 9 Uranium. Travade inte bra i sista kurvan senast och galopperade med krafter kvar. Kommer gå en stark avslutning.
V86-5 kan bli ett härligt sprinterlopp. Jag tänker testa en tvilling med 1 Lets Go On och 7 Vinnalt Herkule.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV86 Solvalla/Åby 26 Mars
Nästa artikelEn helt sagolik kväll för Johnny Takter på Jägersro