Dagens Dubbel Åby/Solvalla 9/4-2014

307

DDTIPSET

 

Chansar en aning i DD-1 och låser med två mindre betrodda: 1 Rue Du Bac och 10 Carlos Santana. Rue Du Bac bör få en fin resa från innerspåret och jag tycker han kommer mer och mer, fin häst.
Carlos Santana har mycket fart i kroppen och ser dessutom ut att ha hittat formen.
Flemming Jensen är alltid farlig att lämna utanför kupongen och 3 Codebreaker är ett tidigt bud men han blir lite väl hårt betrodd för att vara i min smak. Får inte känslan av att han bara vinner detta utan besvär.
Vill man ha ytterligare en luring så tror jag att Kim Eriksson kommer ladda iväg 2 Bo V som är ganska rask från start och Kim kör ju gärna i spets…

I DD-2 streckar jag tre hästar: 2 Kaiser Broline, 3 Verymuchkiss Karsk och 9 Orchidea SLM. Kaiser Broline är snabb ut men jag tror han släpper till Verymuchkiss Karsk som jag tror är först fram att ställa frågan. Inte helt otippad tvilling kanske. Men jag tänker inte släppa Orchidea SLM ännu. Nu får hon Per Lennartsson i sulkyn och jag hoppas hon får ett bra rygglopp och sedan vrider Per på sista 500 och blåser till dom.

DD-1: 1,10
DD-2: 2,3,9
Min raka DD: 1-3
Min roliga DD: 1,10-9

Vid årsdebuten för nästan precis ett år sedan vann 8 Arazi Boko i V86-1 direkt och jag tror han kommer göra ett bra lopp även här. Daniel Olsson åker väl inte från Romme till Åby för att lägga sig på rygg…
5 Belgrado i samma lopp kan överraska om han har en bra dag. Söker, precis som stall Anna Forsell, toppformen och skulle han närma sig den så kan han bli giftig här.
2 Utility Bus i V86-2 är rask ur startblocken men jag tror inte han tar en längd på 1 Leo On Line och jag undrar om Daniel Wikberg skickar ner honom till Solvalla för att lägga sig på rygg. Hoppas Adielsson testar i spets för då kan det bjuda in till skrällar om Goop pressar utvändigt. Då tycker jag man ska passa 8 Dragon Tooma och 9 Magnifik Gelj.
I V86-3 tycker jag man ska passa 3 Priscilla Spin som gick en ruggig avslutning senast. Blev dock diskad som etta i mål för passgång (om jag inte minns fel). Nu hoppas jag hon blir bortglömd men avsågad är hon absolut inte. Ta även med 8 Rebus som jag tror kommer gå ett mycket bra lopp.
V86-4, spets och slut för 4 Isinbajeva.
V86-5 känns som ett öppet lopp. Blir inte helt överraskad om Kim Eriksson laddar iväg 6 Bam Bam V mot spets och leder runt om.
I V86-6 är det väl ingen som tänker svara 6 Panne De Moteur om spets. Förmodligen är det väl inte någon som kan göra det heller. 5 Drillbit Ås kan ju öppna men där lär väl Adielsson vara nöjd med ryggen på Kihlström och Panne De Moteur.

Lycka till! 

Föregående artikelNorsk seger i Kjell P Dahlströms minne
Nästa artikelSka Ready Cash göra comeback i USA?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.