Dagens Dubbel Åmål 25/6-2014

158

DDTIPSET

 

Fyra streck i DD-1: 3 Alchemilla Rich, 6 Bear Dancer, 8 Mynta Broline och 10 Nerone Bigi. Tror mest på Bear Dancer som jag tror vinner detta från dödens om det krävs. Senast hoppade han i sista sväng i finalen av Kungapokalen men det var ingen topplacering som rök. Han såg ut att ha en del kräm kvar i det läget och formen tror jag är god.
Alchemilla Rich kan sitta i rygg på Bear Dancer och skulle hon få lucka kan det bli en överraskning.
Mynta Broline gör första starten för Dagfinn Aarum. Spännande att se om han har fått någon nytändning.
Nerone Bigi blir giftig om det blir tempo i loppet. Det är ju dock Åmål vi är på och här brukar det gälla att vara med där framme direkt. Men man ska aldrig ge upp på förhand. Som många, lite smått irriterade, kuskar har svarat på frågan ”kan du vinna”: Är man med så kan man vinna…

I DD-2 tror jag att Peter Ingves och 6 Flash It Diablo hittar till spets och då har jag svårt att se henne torska detta. Hon har sett fin ut i sin ny regi. Näst senast vann hon lätt från ledningen och senast satt hon fast med det mesta sparat i rygg på vinnaren. Jag trycker dit en spik.

DD-1: 3,6,8,10
DD-2: 6 Flash It Diablo
Min raka DD: 6-6
Min roliga DD: 3,8-6

Letar man skräll i V86-1 så kan 1 Obama Gel bli giftig om han får luckan till slut.
1 Janes Hugo i V86-2 möter mycket enklare motstånd än han är van vid och är dessutom ganska rask från start. Här måste väl Kaj Widell ladda vad som går när bilen släpper. Behåller han ledningen och travar hela vägen så tror jag han blir mycket svårslagen. Spik för mig.
Känns väl som att det är galopp eller sjukdom mot 2 Dominator i V86-3. Mycket fin häst som avslutade sista 700 under 1.10 näst senast. Han är anmäld till Sprintermästaren. Bör bli ett spännande tillskott om han matchas dit. Även anmäld till Derbyt och han visade senast att derbydistansen inte är något problem.
Glöm inte 9 Emil Tuffing i V86-4, bra häst!

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.