Dagens Dubbel Axevalla 1/6-2014

218

DDTIPSET

 

Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp. Det namnet på lopp skojar man inte bort 🙂 Säg det några gånger snabbt 😉 Det är i alla fall DD-1 och det är ett lopp med inbjudna körsvenner av det kvinnliga könet. Jag streckar fyra hästar: 3 Super Photogenic, 5 Super Karma, 9 My Ovi och 12 Naglo’ Del Nord. Jag tror mest på Super Karma men en kraftig varning för Naglo’ Del Nord som imponerade på mig när han debuterade på svensk mark senast.

DD-2 är 2014 år upplaga av Guldstoet och jag krånglar inte till det utan låser loppet med 3 Snow Flake Goj och 5 Sing Song. Dessa två tycker jag har fått lägena som gör att de höjer sig lite över de andra. Men upploppet är långt på Axevalla och springer de för fort där framme så kan det bli tunga steg sista biten.

DD-1: 3,5,9,12
DD-2: 3,5
Min raka DD: 5-3
Min roliga DD: 9,12-3

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.