Dagens Dubbel Dannero 17/7-2013

228

DDONSDAG

 

Dubbeln satt i lördags och faktiskt till ett klart bra odds med tanke på vilka hästar som vann. Visserligen var det mest tack vare tolftespåret som Estrella Dorada mot Sebastian K gav 36,40 ggr degen men ändå bra betalt. Två riktigt bra insatser dessutom och visst var Sebastian K i en klass för sig. Ruggig sprinter när han får gå i ryggar i högt tempo. Men han har visat att han även går i front och även om jag själv tillhörde de som inte trodde han kunde uträtta mycket från den positionen så har jag blivit överbevisad. Blir mycket spännande att se Hugo Åbergs!
Ny dubbel idag när V86 gästar Dannero.

 

DD-1

Henrik Svensson låter klart uppåt på 2 Fredrik Laday och från ett perfekt utgångsläge så får han mitt tips. Tänkbar chansspik för er som vill gå kort. Jag fyller dock på med två hästar bakom: 8 Ardi Boko och 11 O.P.’S Flirt. Ardi Boko tror jag är bästa hästen i fältet men han har även sämsta utgångsläget och mycket hänger nog på hur Jorma resonerar från start. Ardi är rask ur startblocken men lär ändå inte nå spets om Jorma laddar. Jag är dock lite inne på att Ardi kan slå detta motstånd från dödens…
OPS Flirt har ett uselt utgångsläge men även en kusk som kan trolla. Erik har kört honom förr och vet vad han har att åka med.
Rank: 2,8,11,3,5,6,9

 

DD-2

Mycket talar nog för att 6 Next Kronos kommer till spets här och då blir han normalt sett svårslagen. MEN han har bara tävlat utanför Valla en gång och då blev det galopp. Det är nästan 50 mil enkel väg till Dannero och en resa har sänkt bättre hästar än Next Kronos. Motståndet är dock skralt och i mina ögon är det 5 Sea View och 10 Monterey som gör upp om det ifall Next Kronos gör bort sig. Jag vill dock inte betala för Sea View utan nöjer mig med Next Kronos och Monterey. Någon riktig stjärna känns inte Sea View som och nu har han inte startat på två månader. Därför står jag över och tar istället Monterey som har fin form. Löser det sig från bakspåret så är han med och gör upp om det över Danneros långa upplopp.
Rank: 6,10,5

 

DD förslag

I DD-1 spelar jag med tre hästar: 2 Fredrik Laday, 8 Ardi Boko och 11 O.P.’S Flirt. DD-2 låser jag med 6 Next Kronos och 10 Monterey. De som vill går kort spikar Next Kronos och för den som vill köra en rak så tycker jag 2-6 borde kunna ge runt 10 ggr.

DD-1: 2,8,11
DD-2: 6,10

6 kombinationer

Min raka DD: 2-6
Min roliga DD: 2,8-10

Tvilling DD-1: u-häst 2 mot 8,11
Tvilling DD-2: 6-10

 

Drag till V86: 7 Caramella B.F och 8 Ultralum i V86-1 tycker jag känns klart streckvärda om man inte spikar 6 Engla Håleryd. Låter klart intressant kring Caramella B.F som har lättats mycket i balansen den senaste tiden.
Glöm inte bort 4 Cabrea F.C i V86-3!
12 Västerbo Collect i V86-4 kanske man väntar förgäves på, har ju inte vunnit på väldigt länge. Men rätt som det är så blixtrar hon till och skulle det lösa sig idag så kan hon bli giftig. Skrällbud.
14 Hallsta Lotus ska garderas i V86-5. Både Ohlsson och tränare Persson tror det blir tufft att ta 140! mastiga metrar i tillägg. 7 Titan Tabac, 8 Algot Ålj och 11 Ulvsås Brasse är nog de första strecken i loppet.
6 Caddie Comet får väl revansch för senast i V86-6. Då fällde Visbys banunderlag honom. Får han bara fäste ikväll så springer han hem detta.

 

Lycka till!

/Andreas Johansson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV86 Dannero 17 Juli 2013
Nästa artikelNästagångare 17-19 juli 2013